facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voordeligbhv.nl

Info

Uitstekende BHV en EHBO opleidingen, tegen een eerlijke prijs door heel Nederland.



"VoordeligBHV is in 2009 opgericht door Theo Broere. Wij bieden uitstekende BHV en EHBO opleidingen, tegen een eerlijke prijs, zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren. Altijd vanuit een gedegen visie, gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring. Reken bij VoordeligBHV op een service op maat, flexibiliteit, betrouwbaarheid én persoonlijke aandacht."
Adres:
Stad: Fijnaart


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Leuke en informatieve cursus!! Tot volgend jaar.
Mijn ervaring is erg positief, ik heb veel van hen mogen leren. Het was alles behalve een saaie cursus, de heren nemen graag de tijd voor je en pakken alles zeer professioneel aan. Dank jullie wel heren voor een hele leerzame middag!
Theo is een zeer geëngageerde instructeur die zeer heldere uitleg geeft. Wij hebben via hem weer 11 AED hulpverleners aan een certificaat geholpen, voor het gebruik van onze BuurtAED. We hopen er natuurlijk allemaal geen gebruik van te hoeven maken, maar toch beter goed voorbereid.
Een hele goede ervaring en een echte aanrader om met dit bedrijf samen te werken! Ze zijn vriendelijk, professioneel en zorgen ook echt voor een leuke dag.
Theo en Jaap bedankt voor deze fantastische en leerzame dag!! Hopelijk tot volgende keer! Gr Fabian
Goede en duidelijke uitleg! Training die niet alleen heel persoonlijk en professioneel is, maar daarnaast ook heel gezellig!
heel goede BHV herhaling gehad en heel leuk en interactief. Dingen gehoord die mij nooit eerder verteld waren. Ontruiming gedaan. Top! En kon op eigen lokatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid