facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voordeelwijnen

Voordeelwijnen

Info

Voordeelwijnen , www.voordeelwijnen.nl , importeert en verkoopt goede wijnen tegen een schappelijke prijs. Wij zijn u ook graag van dienst met advies.

Geschiedenis

Voordeelwijnen, www.voordeelwijnen.nl , is ontstaan uit onze passie voor natuurlijke producten. Vanaf november 2012 bieden wij onze wijnen en olijfolie ook aan consumenten aan. Op onze site treft u bijzondere wijnen aan die wij zelf importeren en daarnaast ook bekende wijnen tegen lage prijzen. De lage prijzen kunnen wij realiseren doordat wij partijen mooie wijn opkopen bij grote wijnimporteurs. Wij helpen u ook graag met advies.

Het assortiment voor onze klanten stellen wij graag in samenwerking met onze klanten samen. Heeft u een wijn die u graag drinkt geef dit dan door middels het e-mail adres [email protected]. Wij zorgen er dan voor dat u deze wijn op onze website terug kunt vinden tegen een Voordeelwijnen prijs.

De komende maanden introduceren wij nieuwe producten zoals Argain olie, bijzondere olijfolie en nieuwe soorten bijzondere wijnen. Via onze Facebookpagina zullen wij voor elk product 50 mensen vragen om het product te proberen en commentaar te geven. Heeft u interesse, hou dan onze Facebook pagina in de gaten en geef u op.



"Voordeelwijnen , importeert en verkoopt goede wijnen tegen een schappelijke prijs. Wij zijn u ook graag van dienst met advies. Wilt u contact met ons opnemen, dat kan via [email protected] of bel ons op 085-4015982"
Adres: Kleine Esch 992, 2841 MK Moordrecht
Telefoonnummer: 085 - 401 5982
Stad: Moordrecht
Route: Kleine Esch 992
Postcode: 2841 MK



op zoek naar gerelateerd: Voordeelwijnen korting nieuwsbrief, Actie Voordeelwijnen, Wijnvoordeel nl aanbiedingen, Voordeelwijn kortingscode, Voordeelwijnen contact, Wijnvoordeel proefpakket, wijnvoordeel/stuntpakket, Conder Wines review
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wim Jansen bloemen Wim Jansen bloemen 268 meter Goede bloemen zaak heel vriendelijke mensen vaste klant
Kerstpakket.expert Kerstpakket.expert 269 meter Onze jarenlange ervaring in het samenstellen van kerstpakketten heeft geresulteerd in...
Schildersbedrijf Theussen Schildersbedrijf Theussen 488 meter Mooi bedrijf op een goed industrieterrein..en SUPER vriendelijke eigenaar en zijn vro...
Vitamine & Zo Vitamine & Zo 617 meter netjes mooi bedrijf
Peut Lagendijk Peut Lagendijk 3 km Auto wassen met hoge druk is super hier. Personeel is vriendelijk. Tanken is vaak iet...
Sjakies Ballonnerie Sjakies Ballonnerie 3 km Sjakies Ballonnerie is geschikt voor elk feest! Het kan zo gek niet zijn of wij zorge...
Woninginrichting Het Kompas Woninginrichting Het Kompas 3 km perfecte winkel voor elk wooninterieur. Goed geholpen en heel persoonlijk.
AllemaalFashion.nl AllemaalFashion.nl 3 km Voor trendy en betaalbare kleding, accessoires en gifts
De Suite De Suite 3 km Zij krijgen van ons 5 sterren voor de perfecte service en het goede slaapkamer meubel...
G. Aanen Management Adviesbureau G. Aanen Management Adviesbureau 3 km "Advisering met betrekking tot Administratie, Jaarrekeningen, Belastingen, Overn...
Kapilotje Kapilotje 4 km Voor een gezellig knutselfeestje ben je hier op het goede adres! Locatie 4 sterren, b...
Pannen-Discounter.nl Pannen-Discounter.nl 4 km Maandag besteld, een week later nog niet in huis. Geen aanrader
Op nr. 13 Op nr. 13 4 km Gezocht op "leuke bloempot" en gevonden. Amanda is service gericht en profe...
La Fourchette La Fourchette 4 km Wij zijn catering specialisten, dus laat La fourchette de catering verzorgen voor uw ...
Jujet Jujet 4 km Handmade Jewels bij Jujet
Hendrik's Houtwerk Hendrik's Houtwerk 4 km Maatwerk in hout, voor binnen & buiten. Bijv: barretjes, afdakjes, overkappingen, bed...
9 Charms 9 Charms 13 km Uit passie voor mooie sieraden ontstaan en nu onze passie delen met jullie...Mooie ha...
Recensies
Juiste smaakomschrijving bij de wijnen in de webshop, in dit geval: La Chapelle du Seuil…zeer verfrissende rosé , evenals de mogelijke combinaties mét gerechten vind ik goed bedacht. Uitstekende levertijd, op een dinsdag rond 12:00 besteld en de volgende dag werd het bezorgd. Bovendien vind ik de webshop erg overzichtelijk, dat is fijn winkelen. Santé y rendez-vous.
Bestelling binnen 1 dag bezorgd door PostNL. Snelle service goed verpakt en als gratis verzonden vanaf 50 euro volgens mij. Top webshop dankje wel. Ik kom hier zeker terug.
Voortreffelijke klantenservice, snelle reactie en geschikte oplossing. Ook is de site erg overzichtelijk en heb ik hier al jaren fijn besteld. Meestal is de wijn die ik nodig heb ook wel in de aanbieding, dus dat scheelt weer.
In mijn bestelling zaten twee flessen te kort, na lang wachten uiteindelijk antwoord gekregen, de ontbrekende flessen zouden opgestuurd worden. Na twee weken niks te hebben ontvangen, mail ik hen opnieuw. Ze hadden de flessen blijkbaar opgestuurd naar een pickup point, zonder me hierover te berichten. Ik heb deze dus niet tijdig kunnen afhalen. Intussen nog steeds geen antwoord, lekker twee flessen teveel betaald dus. Mooi opgelicht dus!!
Beste toppers van Voordeelwijnen.nl, wat een fantastische service hebben jullie geleverd! Binnen 24 uur ongelofelijk lekkere champagne bezorgd. Ik, mijn ouders en de rest van de familie gaan hier ontzettend van genieten. Wij gaan deze speciale dagen, nog specialer maken met deze heerlijke champagne. Dankbaar, dat ben ik! Snel en zeer professioneel. Dank Dank en nog eens Dank voor deze service!
De klantenservice was perfect. Had zeer vlot contact en ik werd goed geholpen. De wijn was ook binnen 1 dag na het bestellen geleverd.
Al jaren onder de indruk van de consistente snelle levering! voor 5'en besteld en heb het de volgende dag al in huis, super!! :
PostNL had een potje gemaakt van de levering, Na contact met Voordeelwijnen.nl zorgden ze voor een nieuwe levering met een koerier en voor het ongemak kreeg ik een mooie fles cadeau. Binnen een paar uur stond die op de stoep. Wat een service! Dat verwacht je niet van een wijnwinkel die zo betaalbaar is. We gaan nu genieten van een mooi glas wijn. Voordeelwijnen.nl, dank voor jullie fantastische service!
Geweldige service, bestellen vaak en altijd perfect levertijd dikwijls 1 dag erna. Top
Erg fijne Service, duidelijke aanbiedingen in overvloed! Maandag middag gesteld in alle haast en zonder zorgen was mijn wijn & sterke drank de volgende dag in huis. Super Service!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Voordeelwijnen met het openbaar vervoer


Waddinxveen, Noord Ringdijk 340 meter
175
386
Waddinxveen, Noord Ringdijk 430 meter
175
386

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid