facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VoordeelVanger.nl

VoordeelVanger.nl

Info

VoordeelVanger.nl is de snelst groeiende deal site van Nederland! Elke dag nieuwe superaanbiedingen! | www.voordeelvanger.nl

Producten

VoordeelVanger.nl verkoopt de vetste gadgets, lifestyle, persoonlijke verzorging en huishoudelijke producten. En natuurlijk altijd voor de allerlaagste prijs! Wees er snel bij!



"VoordeelVanger biedt elke dag nieuwe aanbiedingen tegen de allerlaagste prijs."
Adres: Eemnesserweg 11-3, 1251 NA Laren, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 (0) 35 808 0233
ln.regnavleedroov@ecivresnetnalk
Stad: Laren
Route: Eemnesserweg 11-3
Postcode: 1251 NA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio 100% Studio 100% 298 meter Studio 100% is in 2001 opgericht door Frederike Evenblij en Annelinde Tempelman. Stud...
Art Ambassadors Art Ambassadors 301 meter Art Ambassadors offers commercial and exclusive artwork from diverse photographers ar...
Jouis Jouis 353 meter Jouis is hèt platform voor actieve senioren die volop willen blijven genieten van hun...
Miru Market Miru Market 452 meter Europe's online marketplace for beverage producers.
Fresh-r Fresh-r 2 km By measuring CO2 and humidity, ventilating when necessary and giving the heat of the ...
Kynett_com Kynett_com 79 km Kynett BV heeft in samenwerking met fysiotherapeuten en fitnesstrainers een vereenvou...
Recensies
Voldoet in alle opzichten aan de verwachtingen. Overtreft deze vaker dan dat het tegenvalt. Aftersales contact is vriendelijke en men reageert heel snel met persoonlijke mails. Prijzen zijn volgens mij echt goed. In kort eigenlijk: zo goedkoop als de Action maar dan betere kwaliteit en je doet niet zo snel impuls aankopen als in een winkel als de Action. Wat je niet wilt behouden kan je zonder probleem terugsturen, maar ik doe dat eigenlijk nooit, bewaar die zaken als cadeautjes. Heb ik dus altijd wat in huis en daarna er vanaf. Win-Win.
Ik had een heater besteld en die kwam aan met een gebroken glasplaat duizend stukjes. Via chat en mail is er uiteindelijk netjes een nieuwe geleverd. Tip aan Voordeelvanger : de chat werd wat traag op gereageerd anders had ik hem eerder zelf kunnen omruilen.
Snelle levering en top service. Ik had helaas pech met een artikel die een defect had, heb dit bij ze aangeven en ze hebben gelijk actie ondernomen en is het probleem ook netjes en correct afgehandeld. Ik ben een uiterst tevreden klant en bestel met een gerust hart bij dit top bedrijf.
Over het algemeen snelle levering van bestellingen binnen enkele dagen. Af en toe is de verpakking wat matig: ipv een stevige doos, zijn de artikelen in een plastic zak verpakt, waardoor meer kans op beschadiging en, indien nodig, lastiger te retourneren.
Ik ben tevreden over de service van voordeelvanger zelf, maar deze keer niet over mijn product. Ik heb een usb stick gekocht die toch niet goedkoop was, waar er gezegd werd dat de ene kant geschikt was voor een I pad air. Dat kan dus niet. De andere kant is voor mijn laptop die past wel, dus ik hou de stick. Maar dat was niet mijn bedoeling. Ik deed het om er een voor mijn iPad te hebben.
Artikelen zijn prima en worden relatief snel geleverd. Jammer dat zij nog steeds de pakjes door DHL laten bezorgen daar hebben wij slechte ervaringen mee.
Ik had 12 t-shirts besteld nou super kwaliteit en ook nog eens netjes bezorgd voordeelvanger ik ben blij kennis te hebben gemaakt met jullie en zal zeker nog ewns iets bestellen bij jullie gr
Zeer tevreden tot nu toe, bijzettafel op wieltjes, echt mooi sterk en handig. Redelijk snel bezorgd met postNL. Verzendkosten zijn wel wat hoog.
Hele goede aanbiedingen en prijs/kwaliteit verhouding is ook heel goed. Duidelijke informatie qua levering en alles wordt goed ingepakt. Ik kan het van harte aanbevelen en zal nog veel meer bestellingen doen in de toekomst. Kortom voordeelvanger is een topper!
De aanbiedingen zijn vaak maar niet altijd interessant. De artikelen worden correct op de website beschreven, zijn van goede kwaliteit en voldoen dus aan de verwachtingen. Deze worden ook steeds snel aan huis geleverd.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar VoordeelVanger.nl met het openbaar vervoer


Laren, Brink/Centrum 170 meter
108
109
Laren, Brink/Centrum 210 meter
108
109
Laren, Kermisterrein 240 meter
108
Laren, Kermisterrein 290 meter
108
Laren, Groene Gerritsweg 300 meter
108

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid