facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voordeelland

Adres: 17 Heemskerck Straat, 1792 AA Oudeschild
Telefoonnummer: +31222322422
Stad: Oudeschild
Route: 17 Heemskerck Straat
Postcode: 1792 AA



op zoek naar gerelateerd: Folder EP Voordeelland, EP:Voordeelland, Expert Texel, EP:Voordeelland Texel, Expert Den Burg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ep: Voordeelland Ep: Voordeelland 132 meter Wat een goede service. Alles wordt goed uitgelegd. En hele goede kwaliteit. Super...
Recensies
Jammer dat bezorger geen tijd had de tv te installeren was wel afgesproken. Tijd zitten “klooien”. Na telefoontje alsnog door medewerker door instellingen heen gepraat met goed resultaat. Jammer, ben beter gewend van EP.
Ik heb onlangs een tweedehands koelkast gekocht en ik ben er ontzettend tevreden mee. Het was een koopje en de bezorger was ongelooflijk aardig en behulpzaam. Hij hielp me zelfs om de koelkast een stukje te tillen en gaf me uitmuntend advies over het open laten van de deurtjes, zodat de geur eruit kon ontsnappen. De koelkast zelf ziet er nog als nieuw uit en werkt perfect. Hij koelt snel en efficiënt en heeft veel ruimte voor al mijn etenswaren. Ik kan wel een gat in de lucht springen van blijdschap dat ik zo'n goede deal heb kunnen vinden. Ik ben vooral blij met de bezorger die mij heeft geholpen met de koelkast. Hij was erg vriendelijk en professioneel en gaf me het gevoel dat ik in goede handen was. Zijn advies over het open laten van de deurtjes was ook zeer nuttig en ik ben blij dat ik dit nu weet. Kortom, ik ben zeer tevreden met mijn tweedehands koelkast en de bezorgservice. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goede deal op een koelkast. Bedankt voor de geweldige service
fijne en vriendelijke service, voor het tijdelijk lenen van een koelkast ivm vertraagde keuken levering.
Wij probeerde voor de 2 e keer het geld op Texel te laten en gunde het de kleinere bedrijven. We kochten half oktober een wasmachine en een inbouwkoelkast. We wisten dat er levertijd op zat. Omdat we voor de aankoop in de zaak waren geweest met een nieuwe tv die het niet deed bleek wij hadden een kaart verkeerd om in gedaan waardoor kosten 70 euro zei de verkoper een mooie prijs te maken toen hij doorhad dat ik nog een bovenlader wasmachine en een inbouwkoelkast nodig had. Hij stuurde wat aanbiedingen, wij akkoord, levertijd 4 weken. Mooie prijs werd het niet.+2 x installeerkosten. Email contact was kortaf en zakelijk. Na 5 weken langs het bedrijf gegaan. Toen bleek onze bestelling daar gewoon te staan. Had mijn verhaal met een medewerkster. Ze zei het allemaal heel vervelend te vinden en zou kijken of ze wat kon doen aan de prijs. De volgende dag werd het bezorgd en aangesloten. De volgende dag kwam de rekening. De gewone prijs, geen briefje erbij waarom ze geen korting kon geven. Ik koop geen witgoed meer op Texel. Ben bereid meer te betalen als de klant koning is, maar dat zij we echt niet. Jammer maar ik ga naar de grote internet boys. Die bezorgen de volgende dag. .
Goede service ze hebben vriendelijk personeel en ze kunnen je altijd goed helpen.
Wij zochten een wasmachine. Snel een keus kunnen maken. Aflevering en plaatsing kon op het moment dat wij vroegen. Bij plaatsing ging er iets fout: niet waterpas gesteld deur ging steeds open als het op kier stond. Dit is echter keurig opgepakt en opgelost.
Zeer vriendelijke bediening! Wij kochten er een televisie voor in onze caravan
Vriendelijk en kundig personeel. Goed bereikbaar en snel aan huis om problemen op te lossen. Bij een volgende aankoop ga ik weer naar de EP.
Naar de EP gegaan voor een reparatie van de videocamera, vorige keer binnen 1 werkdag geregeld maar nu bijna een week erop moeten wachten. Een paar keer gebeld om te vragen hoe het er mee stond alleen geen informatie gekregen. Blijkt dat toen we naar de winkel gingen om hem op te halen omdat we naar huis moesten dat de monteur een ongeluk heeft gehad en niet kon werken. Had betere informatie voorziening gehoopt.
Zoals altijd prima service en informatie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid