facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voordeelhelmen.nl

Voordeelhelmen.nl

Info

Voordeelhelmen.nl is een van de grootste webshop in motorhelmen en motorkleding van de Benelux. Meer dan 60 merken scherp geprijsd onder 1 dak!

Geschiedenis

Ben je op zoek naar een kwalitatieve helm of een goed motorpak? Ben je benieuwd naar de laatste ontwikkelingen en nieuwste snufjes op het gebied van helmen? Wil je toch liever even je helm of jas passen, voordat je hem koopt? Wil je zeker weten dat je je motor-, brommer- of scooterhelm voor de laagste prijs ontvangt?

Welkom op Voordeelhelmen.nl, de grootste online helmen- en motorkledingwinkel van de Benelux! Dé website voor al je helm wensen en méér. Voordeelhelmen.nl is dealer van ruim 60 A-merken, heeft een groot assortiment helmen, motorkleding en accessoires en meer dan 1500 helmen en een ruime keuze kleding op voorraad. We hebben een showroom waar je rond kunt kijken, je bestelling op kunt halen en kunt passen. En we gaan al wat jaren mee, dus je kunt met al je vragen bij ons terecht.



"Voordeelhelmen is de grootste helmen- en motorkleding webshop van de Benelux met het breedste online assortiment motorhelmen, scooterhelmen, motorkleding en motoraccessoires tegen de scherpste prijzen. Onze experts staan voor je klaar om je advies te geven en te helpen bij het passen van motorhelmen en motorkleding."
Adres: Nieuw Zeelandweg 7, 1045AL Amsterdam
Telefoonnummer: +3120-7600807
Stad: Amsterdam
Route: Nieuw Zeelandweg 7
Postcode: 1045AL


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 11:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Motorzaak Amsterdam westpoort, Motorzaak Amsterdam Noord, Voordeelhelmen Zwaagdijk, Motorkleding Amsterdam westpoort, Motorzaak Amsterdam sloterdijk, VoordeelHelmen Hilversum, Helm winkel Amsterdam, Voordeelhelmen Nijeveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Poederbaas Poederbaas 890 meter Fantastisch merk met goeie kwaliteit items! Goeie klantenservice en ik ga hier zeker ...
Airbrush Studio Trojka Airbrush Studio Trojka 2 km Also lots of airbrush pictures on www.astrojka.com
TellyBooster TellyBooster 2 km TellyBooster is een online webshop voor alles voor je telefoon!
DBvloeren DBvloeren 2 km Transparante werkwijze - van tevoren goed doorgenomen mbt onze wensen en hun aanpak. ...
Baytat Steeldoor Baytat Steeldoor 2 km Ook wij hebben een badkamer meubel besteld vorig jaar mei/juni Heel veel contact geha...
Kvik Kvik 2 km
Kvik Amsterdam Boulevard Westpoort Kvik Amsterdam Boulevard Westpoort 2 km Zeer slechte communicatie en niet vakkundig. Ik zou hier niet durven bestellen. De ge...
Sanisale.com Amsterdam - Westpoort Sanisale.com Amsterdam - Westpoort 2 km Sani en Keuken Sale hebben ons als klant goed geholpen en meegedacht waar wij zelf ni...
BMS Suits & Workwear BMS Suits & Workwear 2 km Coming soon
Emin Chicken BV Emin Chicken BV 2 km Goede service en goede producten.
DEXIS DEXIS 2 km DESTIL staat voor kwaliteit, vakkundig advies en een hoge leverbetrouwbaarheid. Elke ...
Goedkope Laptops Kopen Goedkope Laptops Kopen 2 km Goedkopelaptopskopen.com is gespecialiseerd in het aanbieden van goedkope gebruikte l...
Dmissi Electro Dmissi Electro 2 km Super bedrijf.
Mayas label Mayas label 2 km Mayas label staat voor elegante en moderne kleding, geschikt voor de zelfbewuste modi...
Fessia Fessia 2 km Verhuur, verkoop en maatwerk van de marokkaanse Caftan. We hebben ook een collectie ...
Puntje Puntje 2 km Een punten-app voor jou als ondernemer. Je downloadt de app op een telefoon of tablet...
Car Services Heining Car Services Heining 3 km Uitstekend service!
hansgrohe hansgrohe 3 km Welkom bij Hansgrohe NL op Facebook. Hier vind je nieuws, acties en inspiratie over h...
Recensies
Ben er nog niet helemaal uit. Mogelijk pas ik mijn beoordeling aan naar 4 sterren naarmate ik vaker kom. Het is dicht bij huis. Motorcity Amsterdam was klein en persoonlijk en het is nu opgesplitst in een motorzaak en Voordeelhelmen waar je kleding, helmen, en accessoires kan kopen. Voordeelhelmen heeft een veel breder assortiment dan Motorcity, maar de twee keer dat ik hier was miste ik de persoonlijk gevoel van Motorcity.
Ik kwam voor een nieuwe systeemhelm en kreeg een zeer uitgebreide en onderbouwde uitleg. Het kiezen en passen ging snel en dat vond ik dan weer fijn. Ook de keuze voor een communicatie set voor in de helm ging soepel. De voorkeur werd onderbouwd door de verkoper en daarin ben ik in meegegaan. Kortom een mooie set om weer een seizoen mee te gaan rijden
Vandaag bij "Voordeelhelmen" geweest voor een paar nieuwe zomerhandschoenen. Wat kan ik erover zeggen, de winkel heeft ontzettend veel keus op het gebied van handschoenen, na meerdere passessies van verschillende merken kwam ik uit op niet al te dure "Richa's", die dingen zitten echt zeer comfortabel. De winkelmedewerkers zijn prettig en er hangt een prima sfeer. Enige minpuntje is toch wel de rommelige entree, lijkt een beetje op een bouwput. Desalniettemin, vijf sterren van deze local guide.
Wat een aardige en behulpzame mensen! Erg fijne motorzaak!! Na koop van een Shoei helm wilde ik ook Mesh Systeem in helm van Sena. Fijn dat het is ingebouwd en dat ik er meteen mee kon rijden! Nogmaals bedankt!
Na het annuleren van een order op dezelfde dag van bestellen, wordt het pakket alsnog bezorgd. Uiteindelijk op eigen kosten moeten retourneren. Meerdere keren gemaild met een complete uitleg. Na 2 weken na aankomst retour maar weer eens gemaild. Vervolgens 1 keer gebeld en het is in eens heel snel geregeld en ik kreeg direct een mail van retourbevestiging Zit er dan iemand te wachten op een belletje voordat het doorgezet wordt? Klacht opgemerkt als "Low priority" na 3 weken vind ik vrij opmerkelijk. Volgens mij werkt de link tussen het reactieformulier en de bevestiging in de mailbox niet optimaal. Kreeg namelijk van de klantenservice te horen dat mijn mailtje nooit was aangekomen. Terwijl ik wel een bevestiging heb gehad. Nu uiteindelijk na bijna een maand een bevestiging van creditretour.
Begin augustus heb ik twee helmen Beon Design-B luxe titanium gekocht. Op basis van de maattabel zat mijn helm na de snelle levering als gegoten en paste perfect. De Helm voor mijn vrouw bleek helaas iets te klein. Na overleg met voordeelhelmen; direct passend opgelost, zodat wij z.s.m. er samen gebruik van konden maken. Na bijna 1 1/2 maand ze in ons bezit te heeben kunnen wij aangeven dat deze helm een perfecte pasvorm heeft en uiterst comfortabel zit. Vizier werkt ook perfect; alleen wel voorzicht zijn met neerleggen om te voorkomen dat je onverwachts krassen krijgt. Ook tijdens de warme dagen voldoende comfort en koeling. Wij zijn erg blij met onze aanschaf en zeker voor op de scooter een hele goede aanrader.
Een helm besteld bij deze zaak. Na een week kreeg ik per mail te horen dat hij niet geleverd kon worden. Helaas moest ik zelf de telefoon pakken om contact op te nemen om mijn geld terug te krijgen of een voor een alternatief te gaan. Ik koos voor het laatste. Ik zou vervolgens dezelfde dag of uiterst een dag later te horen krijgen wat voor alternatieven er waren. Na de derde dag nog steeds niets gehoord, dus maar weer de telefoon gepakt. Een heel nonchalante en ongeïnteresseerde vrouw aan de lijn, waar ik geen steek verder mee kwam. Uiteindelijk maar besloten omdat de service ver te zoeken is, de bestelling te annuleren. Helaas kon er ook niet eens een gedag van af. Al met al heb ik geen goede ervaring met deze zaak en zijn er veel betere in dit land te vinden.
De HJC i 100 gekocht en de Smart HJC 10B laten inbouwen. Vakkundig personeel en top service,ik kom hier beslist weer terug.
Het vinden van de ingang was een soort van uitdaging doordat de parkeerplaats verbouwd werd. Dan nog leek alles dicht, maar boven was de kleding winkel open. Enorme keuze daar! En…… je wordt op een goede manier aangesproken. Wil je hulp, dan krijg je die, wil je zelf lekker kijken en passen dan kan dat ook. Iemand naast mij wilde een helm en de kennis die ze hebben delen ze graag voor de juiste keuze. Ook dat je de bon kan laten e-mailen is leuk modern en makkelijk en geen papier. Dus al met al een goede ervaring. Voor 5 sterren zou de ingang beter toegankelijk moeten zijn en duidelijker dat ze open zijn. Verder TOP!
Het is een mooie winkel met ruime keuze voor alles wat met motoren,scooter enz. te maken heeft. Ik moest een helm en bijrijder ook van wege aankoop scooter. We hadden een helm gezien op de site besloot toch langs te gaan ipv online te bestellen, dit vanwege de maat. Bijrijder bleek toch een andere maat nodig te hebben. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke medewerker en ben blij naar huis gegaan met de aankoop van 2 helmen. Dus het is een aanrader!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Voordeelhelmen.nl met het openbaar vervoer


Amsterdam, Maltaweg 410 meter
233
Amsterdam, Maltaweg 440 meter
233

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid