facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voorberg Zonwering & Buitenleven

Voorberg Zonwering & Buitenleven

Info

Zonwering & Buitenleven

Zonwering voor binnen en buiten. Genietplekjes op terrassen, bescherming tegen zon, wind en regen. Topkwaliteit en service!

Geschiedenis

Welkom bij Voorberg Zonwering. Het team van Voorberg heeft er al ruim 20 jaar plezier in om klanten te verrassen met topkwaliteit buiten & binnen zonwering en prima service. Wij vinden het een uitdaging om uw wensen te matchen met de technische mogelijkheden. Samen met u zoeken wij het product dat bij u, uw woning en uw budget past.



"Zonwering & BuitenlevenZonwering voor binnen en buiten. Genietplekjes op terrassen, bescherming tegen zon, wind en regen. Topkwaliteit en service!Welkom bij Voorberg Zonwering. Het team van Voorberg heeft er al meer dan 25 jaar plezier in om klanten te verrassen met topkwaliteit buiten & binnen zonwering en prima service. Wij vinden het een uitdaging om uw wensen te matchen met de technische mogelijkheden. Samen met u zoeken wij het product dat bij u, uw woning en uw budget past."
Adres:
Telefoonnummer: 010 592 29 76
Stad: Maassluis



op zoek naar gerelateerd: Zonwering Maassluis, Windbestendige zonwering
Recensies
In de showroom vriendelijk geholpen door Iris, je krijgt duidelijke uitleg en goed advies. Men neemt de tijd voor je en er wordt goed mee gedacht aan de meest passende oplossing. Onze zonwering is keurig volgens afspraak geplaatst door vriendelijke heren. We zijn enorm tevreden en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
Ik kan alleen maar zeggen service van dit bedrijf is goed. Na een constatering van een tekort op een second hand knikarm, heb ik een onderdeel besteld bij hen. Na 3 weken lang communicatie, vastberadenheid van een van de servicemedewerkers heb ik mijn product geleverd gekregen. Deze moest op maat gemaakt worden, was een oude uitvoering. Communicatie en terugkoppeling perfect. Compliment voor de service en het product zelf ook, goed werkende knikarm nu.
Onlangs de Weinor Terrazza Pure laten plaatsen door Voorberg. We zijn tevreden vanaf de offerte tot en met het plaatsen. De service is super! Netjes en snel geplaatst, zonder gebreken. Zeer kundig personeel. Zeker een aanrader.
Super tevreden met Voorburg. Vanaf het bezoek in de winkel waar we enthousiast en deskundig werden geholpen door Joyce. Heel goed geholpen met het uitzoeken van de kleur van het doek tot de offerte. Goed contact ivm voortgang van bestelling en zo veel sneller geleverd dan verwacht. De plaatsing van het nieuwe doek op onze oude zonwering was snel en keurig gedaan. Netjes gewerkt en vriendelijk. Dikke aanrader om bij Voorburg je zonwering te laten plaatsen. Dank jullie wel wij zijn heel tevreden Renate en Roger
Prima bedrijf! Eerlijk advies en snelle en perfecte service! Voor de tweede keer voor mijn moeder super geholpen met een speciaal en apart advies. Maar perfect opgelost! Super bedrijf met fijne meedenkende mensen!
Gemaild voor advies/offerte. Ik kreeg zeer snel reactie. Ik mocht bellen voor advies/tijdelijke reparatie, omdat het betreffende onderdeel op het moment moeilijk leverbaar is. Telefonisch kreeg ik advies, waardoor de reparatie uitgesteld kan worden. Erg netjes!
Super bedrijf . Snelle levering en super goed personeel die weet waar ze het over hebben .We moesten een nieuwe arm hebben voor onze uitzondering . Zou ongeveer 3 weken duren maar binnen een week kwamen ze het al maken .
Tot dusverre goede ervaringen. Lekker laagdrempelige kijk op de dingen. Jouw belang is wat Simon en zijn team voorop hebben staan.. Echt nog een jofel solide en vakkundig familie bedrijf. Die gun je wat!
Een absolute aanrader. Vanaf advies, offerte, t/m installatie top. Wij zijn heel tevreden met de zonweringen, de horren, het screen en de plisédeuren.
Ik ben helemaal blij met me nieuwe zonwering en rolluik. In de showroom hebben we alles uitgezocht en alles kom al snel geïnstalleerd worden! Bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid