facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voor lijf en leden

Info

Het is mijn missie om mensen gezonder, energieker en daardoor gelukkiger te maken. Ik doe dat o.a. door het geven van workshops en voedingsadviezen.



"Strong – Healthy – Happy!Het combineren van een drukke baan en een sociaal leven is vaak al uitdagend genoeg. Laat staan wanneer er ook nog een relatie en kleinkinderen onderdeel van uit maken. En daarnaast ook nog tijd vrijmaken en motivatie opbrengen om te werken aan je eigen gezondheid?Wij zetten groots in op een gezonder, vitaler leven. Verder willen wij onze club voor een zo groot mogelijke groep van de bevolking toegankelijk maken. Gezet of slank, sterk of minder sterk, welvarend of minder bedeeld, iedereen is bij ons welkom.Je kan daarom bij ons kiezen uit een grote variëteit in opties, van voordelig sporten tot aan premium coaching."
Adres:
Telefoonnummer: 06-30054715
Stad: Olst


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BE-leef Olst BE-leef Olst 235 meter MIJN NAAM IS CLAUDIA DINIUS. GEDIPLOMEERD GEWICHTSCONSULENT, VOEDINGSDESKUNDIGE EN ER...
Lekker Gewicht, Gewichtsconsulent Tieneke Derickx Lekker Gewicht, Gewichtsconsulent Tieneke De... 709 meter Lekker gewicht’ staat voor de manier van een verantwoorde en gezonde leefwijze, maar ...
Praktijk voor Dieetadvies & Orthomoleculaire Voeding Praktijk voor Dieetadvies & Orthomoleculaire... 936 meter Diëtistenpraktijk voor Voeding en Gezondheid
Recensies
Fijne, laagdrempelige sportschool waar iedereen zich thuis kan voelen. De focus ligt op het verkrijgen van een gezonde leefstijl, een fitter lichaam en weer lekker in je vel komen. Er heerst een gemoedelijke sfeer en er is persoonlijke aandacht voor je. Je kunt lekker op jezelf sporten, in groepsverband of met een personal trainer. Dat laatste is ook echt superfijn als je bijvoorbeeld een chronische aandoening hebt zoals ik, of nog onervaren bent met fitness, of als je nog meer uit jezelf wilt halen. Voor mij is het trainen met hulp van personal trainer Marcel echt een uitkomst! Hij weet precies hoe hij het beste uit me kan halen, hij motiveert me, zorgt ervoor dat ik de oefeningen op de correcte manier uitvoer en dat ik mezelf ook niet overbelast. Ook is er veel afwisseling in de training en blijft het daardoor ook leuk en uitdagend. Ik vind het allemaal TOP!
Prima gym!! Maar er mag wel een airco aangelegd worden voor de onverdraaglijke hitte, de sauna kan ook wel verwijderd worden. De hele gym is zowat een sauna.
Trots op deze sportschool! En op de plek waar mijn eigen Dojo nu ook gevestigd zit. Erg persoonlijk en vriendelijk personeel, verzorgde en schone ruimtes!
Mooie sportschool vriendelijk personeel
Sportcentrum met vele mogelijkheden.
Goede sportschool!
Vertaald door Google Alle prijzen worden ingehouden en pas vrijgegeven na een rondleiding en persoonlijk gesprek. Geen open vergelijking mogelijk. Origineel All prizes are withheld and only released after a guided tour and personal conversation. No open comparison possible.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid