facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voor altijd en eeuwig

Voor altijd en eeuwig

Info

Persoonlijke, handgemaakte herdenkingssieraden van glas waarin crematie as en/of haar van overleden dierbaren of je dierbare huisdier is verwerkt.

Geschiedenis

Jouw dierbare moeten missen, hoe erg is dat? Ik ontwerp en maak herdenkingskralen samen met jou zodat je jouw dierbare op je hart kan blijven dragen.
Je pijn, je verdriet en het gemis worden er niet minder om, maar het dragen van een herdenkingskraal kan je verder helpen in je rouwproces
Hoe kan ik jou helpen?



"gedenksieraden van glas zoals asbedels, ashangers en asringen naar eigen ontwerp of wensvoor inspiratie en mogelijkheden, neem een kijkje op de websiteWil je er meer over weten of heb je er een vraag over, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen"
Adres: Enkhuizerzand 65, 1274 HT Huizen
Telefoonnummer: 0621221285
Stad: Huizen
Route: Enkhuizerzand 65
Postcode: 1274 HT


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00

Recensies
Al zoekende naar een persoonlijk gedenksieraad, wat voor mij kenmerkend is voor mijn overleden man, kwam ik via een foto op Google op de website van "Voor Altijd en Eeuwig" terecht. Het was direct duidelijk dat ik niet verder moest zoeken. Het kontakt met Monique verliep vlot, en vooral heel persoonlijk. Wat is Monique een geweldige vrouw! Het sieraad heeft mij gegeven wat ik zocht : een ashanger die mij doet denken aan de vele reizen die mijn man voor zijn werk en hobby heeft gemaakt. En aan ons geliefde vakantieland Kroatië. Het geeft me troost en kracht.
Heel blij met de door Monique gemaakte glasbedel met as van onze hond Kay. Zo draag ik hem toch dicht bij mij.
Heel fijn de aandacht en het advies dat je krijgt vanaf het begin tot het eindresultaat. Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid