facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VONK financieel adviseurs

Info

Vonk Financieel Adviseurs is al ruim 20 jaar een onafhankelijk en volledig zelfstandig kantoor, dat zowel bedrijven als particulieren adviseert. Wij geven u graag een onafhankelijk advies over verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financieringen.

Geschiedenis

VONK financieel adviseurs is al ruim 10 jaar een onafhankelijk en volledig zelfstandig kantoor, dat zowel bedrijven als particulieren adviseert. Ons streven is met u een professionele, integere en duurzame relatie op te bouwen.

Als uw adviseur analyseren wij de werkelijke risico's (zowel bedrijfsmatig als particulier). Dit vormt voor ons het uitgangspunt voor de aan te reiken verzekeringsoplossingen, waarbij ook aspecten als eigen risico en eigen beheer worden afgewogen. Het is ons streven u qua voorwaarden en premie een zo goed mogelijke verzekeringsoplossing aan te bieden.
Regelmatig contact en goed polisbeheer vormen een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Wij zullen dan ook regelmatig telefonisch / persoonlijk contact met u hebben om "bij te praten". Maar wij vragen ook van u een actieve rol in deze. Heeft u te maken met veranderingen in uw situatie die mogelijke andere of nieuwe risico's met zich meebrengen, laat ons dat dan weten. Wij kunnen u dan adequaat en tijdig adviseren.

Ook in geval van schade nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen. Daar zijn wij tenslotte voor!



"Vonk Financieel Adviseurs is al ruim 20 jaar een onafhankelijk en volledig zelfstandig kantoor, dat zowel bedrijven als particulieren adviseert. Zoekt u vakkundig advies voor bijvoorbeeld het afsluiten van een hypotheek, de opbouw van een goed pensioen of het melden van een schade, dan bent u bij ons op het juiste adres.Ons streven is om u het best mogelijke advies te bieden en daarvoor is het opbouwen van een duurzame relatie erg belangrijk. We hebben daarom regelmatig contact met onze klanten om even 'bij te praten'. Mochten klanten te maken krijgen met veranderende situaties die mogelijk risico's met zich meebrengen, dan kunnen wij de klant adequaat en tijdig adviseren."
Adres:
Telefoonnummer: 026-4453002
Stad: Arnhem


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Denzel Lammerts van Bueren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fiscaal Adviesbureau RIWA Fiscaal Adviesbureau RIWA 2 km Een zeer intelligente, betrouwbare en toegankelijke professional die kennis en passie...
Flynth adviseurs en accountants Flynth adviseurs en accountants 5 km Goede ervaring. Prettige open sfeer.
Recensies
We zijn al jaren klant bij Vonk met onze verzekeringen en hypotheek en wat hen bijzonder maakt, is de persoonlijke service. Ze maken zich hard voor jouw zaak, ze gaan altijd op zoek naar passende oplossingen en ze leven echt met je mee. Die menselijke kant zie je maar zelden in de financiële sector en dat is waarom wij ontzettend blij zijn met Vonk.
Wij zijn erg goed geholpen door Maxim en het team van Vonk bij het regelen van de financiering voor onze woning. Er wordt goed meegedacht, doorgevraagd en goed ingespeeld op onze wensen en behoeftes. In de toekomst zullen wij zeker opnieuw onze financiële vraagstukken hier onderbrengen.
Vriendelijk, professioneel, behulpzaam. Ontzettend fijne samenwerking. Zowel als aankoop- en verkoopmakelaar en financiële ondersteuning.
Geweldige service, deskundige adviezen. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid