facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VondelCS

VondelCS

Info

VondelCS - Media & Cultuur LAB van AVROTROS

Geschiedenis

VondelCS biedt een podium aan creatief talent dat voor innovatie zorgt op het gebied van media, cultuur en kunst.

Een goed voorbeeld hiervan is de Torenkamer. Elke week verblijft een andere kunstenaar in de Torenkamer van VondelCS, deze Torenkamerbewoner krijgt online en in het radioprogramma Opium de ruimte om te vertellen over zijn/haar werk.

VondelCS nodigt je uit om je talenten verder te ontwikkelen en geïnspireerd te raken!

Loop eens binnen tijdens een van onze live uitzendingen, (zowel radio als televisie) bezoek een evenement van VondelCS zelf, of neem een kijkje bij de expositie in het Media Café.

Meer informatie vind je op www.vondelcs.nl

Adres: Vondelpark 3, 1071AA Amsterdam
Telefoonnummer: 0356717915
Stad: Amsterdam
Route: Vondelpark 3
Postcode: 1071AA



op zoek naar gerelateerd: vondelcs agenda, vondelcs webcam, torenkamer vondelcs, vondel cs wie is de mol 2019, vondelcs parkeren, vacature manager vondelcs, vondelcs tentoonstelling, vondelpark
Recensies
Fantastische locatie! Hoop hier nog heel vaak terug te komen! En verder helemaal off topic: wat is die Margriet vd Linden naast een zeer getalenteerde tv-maker ook nog eens een enorm sympathiek en hartelijk en toegankelijk iemand!
Je moet je bestelling aan de bar plaatsen én ophalen. Je kan dus een tijdje in de rij staan. De Latte en Cappuccino zijn klaar. Waar is de al bestelde én betaalde cheese cake???? Die kunt u over 5 minuten aan de bar ophalen Na 5 minuten kom ik de cheese cake halen. Een stukje ter grootte van 3 dobbelsteentjes ongeveer. Kosten €6,70!!! De zonligging is prima. Het enige pluspunt hier.
Heerlijk zitten op het terras met uitkijk op het park. We hebben er genoten. Alleen jammer dat ze al zo vroeg gingen sluiten
Mooi groot en goed verzorgd terras met uitzicht op Het Vondelpark.
Dit blijft een magische plek. Vroeger filmmuseum. Heerlijk zitten hier en prachtige omgeving, middenin het Vondelpark Amsterdam.
Mooie locatie om ff gezellig te eten/drinken
Het eten was best prima. Echter waren er heel veel wespen waardoor je echt goed op moet letten voor je een slok drinken neemt. Verder ging de bediening 2maal naar de verkeerde tafel met onze bestelling. Prijs/kwaliteit eten...kan net iets beter
Mooi pand, goed onderhouden, fijn teras
Prima eten, niks op aan te merken. Weinig klanten op deze maandagmiddag & dat had tot gevolg dat het personeel de verveling verdreef door erg luidruchtig met elkaar te zijn, er werd hard onderling geroepen over allerlei prive zaken. ... we konden elkaar soms niet verstaan.
Heerlijk eten, boven ook top in de zon op het terras. Airco om de bar te koelen staat helaas aan de andere kant van de bar. Dat tocht nogal. Verder echt fantastisch gegeten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid