facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voncken

Voncken
"Wij zijn Bakkerij Voncken, dé ambachtelijke bakker van Zuid-Limburg, award-winning en al sinds 1907 een gevestigde naam in de regio. Bij Bakkerij Voncken heeft iedereen passie voor zijn vak. Onze klanten helpen we met aandacht en kwaliteitsproducten. Wij zijn een groeiend en innovatief bedrijf met 23 winkels en een webshop; een echt familiebedrijf met korte lijntjes. Bij ons hebben service en passie de hoogste prioriteit en willen wij altijd de beste zijn. Ons motto is niet voor niks ‘Passie maakt het verschil’.Van toen tot nu…In 1907 richtte Karel Voncken een bakkerij aan de Sittarderweg op. Nu, 4 generaties later bakt Voncken brood en banket voor Heerlen en omstreken. Frans en Piroschka Voncken leiden het bedrijf vanaf 1993."
Adres: Kouvenderstraat 102 , Hoensbroek 6431 HG, NL
Telefoonnummer: 045 523 2793
Stad: Hoensbroek
Route: Kouvenderstraat 102
Postcode: 6431 HG


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 08:30-18:00
Woensdag: 08:30-18:00
Donderdag: 08:30-18:00
Vrijdag: 08:30-18:00
Zaterdag: 08:00-17:00
Zondag: 09:00-13:00


op zoek naar gerelateerd: bakkerij voncken vlaaien, bakkerij voncken weekaanbieding, bakkerij voncken weekreclame, bakkerij voncken nuth, bakkerij voncken heerlen, bakkerij voncken taarten, voncken kerkrade, prijslijst bakkerij voncken
Recensies
In de lijst van panino's staat de carpaccio...krijg ik twee botherhammen ipv panino. Hetgeen broodje betekent in Italiaans nota bene. Ik ga vragen of er een misverstand is ..nee zo maken we de panino's hier! Voor de rest geen "tegemoet" koming o.i.d. volgende x maar weer naar vestiging Nuth waar klantvriendelijkheid wel hoog in t vaandel staat. Jammer!
Mijn vriendin uit het noorden wilde rijstevlaai met slag eten ,wij naar Hoensbroek ,nou die mocht niet aangesneden worden dan maar de skivlaai deze was echt oud de slagroom was net niet zuur.nooit meer hoe durf je hoef ik niet op tafel te zetten thuis.
Frikandel broodje van €2,50 is al behoorlijk duur, maar dan verwacht je ook wat! En dan krijg je een frikandel broodje die er volgens mij al een week heeft gelegen, keihard en helemaal uitgedroogd. 1 ster is al teveel maar anders kan je niet posten ‍
Lekker kopje koffie, maar dat gebak....GEWOON SUPER LEKKER. Zeker de moeite waard om vanuit Kampen hier naar toe te rijden. En als je hier dan toch bent, neem je ook een vlaai mee naar huis. Vriendelijk personeel neemt de tijd voor iedere klant.
De lekkerste Limburgse vlaai en Sandra is zeer bekwaam in dit vak. Geweldige service. Groetjes uit Amsterdam.
Lekker ontbeten,had dit hier nog niet gedaan. Voor herhaling vatbaar.
Altijd lekker vers brood en super lekker gebak, het is wel aan de prijzige kant, daarom maar 4 sterren
Het is duidelijk te merken dat personeel te weinig horeca ervaring heeft. Koffie wordt gebracht aan tafel na heel lang wachten terwijl er een plas koffie op het bordje ligt, koekje doorweekt en het wordt gewoon neergezet. Service is traag en niet altijd even vriendelijk. Ook bij de bakkerij is het soms jammer, als het bord buiten staat en de deur is open dan verwacht je als klant dat ze open zijn. 5 voor 9 open om 9 deur open, bord buiten en dan word je onvriendelijk gezegd dat je buiten moeten wachten omdat ze nog dicht zijn. Misschien handig als je het bord dan niet buiten zet of de deur nog even dicht laat. Kortom; een review gebaseerd op meerdere bezoeken en voor mij een dikke onvoldoende.
Gezellige omgeving lekkere koffie,met gebak en de broodjes of yoghurt ook heerlijk, personeel heel vriendelijk
Nette, mooi ingerichte bakkerij / konditorei . Parkeren kan men in de Poststraat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid