facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Volvo Group Nederland

Volvo Group Nederland

Info

Volvo Group is één van de belangrijkste fabrikanten van trucks, bussen, bouwmachines en maritieme en industriële motoren ter wereld.

Adres:
Stad: Beesd



op zoek naar gerelateerd: Volvo Nederland, Volvo vacatures, Volvo Hoofdkantoor België, Volvo AB dochtermaatschappijen, Volvo Cars Nederland vacatures, Volvo Beesd vacatures, Volvo Rutten vacatures, Importeur Volvo Nederland
Recensies
De EX90 en de EX30 gezien vandaag in Beesd. Mooie auto’s die dezelfde design taal spreken. De taal van de volledig elektrische ontwikkelde Volvo’s zoals ze tegen 2030 alleen nog maar te koop zullen zijn. Geen leder interieur meer, iets wat ik zelf jammer vind omdat ik denk dat er ook anders tegen een co2 footprint aangekeken zou kunnen worden. Wel een mooie soort wol, erg mooi maar het lijkt me op sommige momenten in de zomer toch een beetje kriebelig overkomen. Kortom, ik ben benieuwd. Bedankt Volvo Beesd!
Geweldig mooie dag gehad maar je komt er niet zomaar binnen allemaal Volvo 700 series
Hoofdkwartier volvo Nederland. "Onthulling " volvo EX90 en EX30. Kijken maar niet aankomen, dat was dan wel jammer
Ik rij nu bijna 2 jaar met een V60 B3, ik moet nog steeds zeggen een mooi model en hij rijd goed, logisch voor de prijsklasse van de auto. Ik vind dat er wel veel zaken defect gaan in een korte tijd is de kwaliteit van Volvo nog wel wat het geweest is? Bij 65000km ging er een cilinder van de achterklep defect nu bij 129000km de andere kant defect nu bij 132000km is de turbo defect zal dit zo doorgaan? Ik vindt het storend dat de auto defecten vertoond maar het is nog lastiger dat er meer als 2 weken op onderdelen gewacht moet worden, ze komen zeker uit China? Ik moet zeggen dat de garage van goede wil is. Het kan zijn dat ik een slecht exemplaar heb getroffen maar het frustreert wel ondanks dat het een bedrijfsauto is. Ik moet nu meer als 2 weken rijden met een defecte turbo, gelukkig zit er een info knop in de auto mocht ik stil komen te staan, komt er hoop ik hulp sneller als de onderdelen.
Vriendelijk personeel. Uiteindelijk niet de auto gevonden waar ik naar zocht helaas
Care by Volvo auto abonnement.....wel goed de kleine lettertjes lezen !! Autoabonnement van Care by Volvo 8 maanden gehad, opgezegd met 3 maanden opzegtermijn en veel minder KM gereden, dan krijg je KM terug zou je denken. Volvo kende de KM stand en wist 3 maanden dat het abonnement was opgezegd, maar waarschuwt niet. Je krijgt namelijk geen minder gereden KM terug, "had u uw abonnement maar naar beneden moeten aanpassen !" Maar een vriend van ons had meer KM gereden en moest die bijbetalen bij inlevering. Teleustellende afhandeling, omdat Volvo de klant niet waarschuwt, nu bent u te laat meneer!. Voor ons geen Volvo meer.
Kijk uit bij vervanging van de koppeling bij Volvo v70. Volgens Volvo Vos Veghel volgens specificaties vast gezet maar na 60.000 km is het borg boutje los gekomen en heeft het vliegwiel beschadigd, hierdoor €3000 schade. Volvo vos Veghel vinden dat ze geen enkele fout hebben gemaakt, komen met geen enkel voorstel. De oorzaak van de hoge schade is enorm veel arbeidstijd omdat het vliegwiel pas bereikbaar is als de versnellingsbak wordt gedemonteerd. Volgens mij mag een borgboutje de volledige levensduur van de koppeling niet los komen, als deze volgens instructie is vastgezet dan zijn blijkbaar de instructies van Volvo niet voldoende en loopt een Volvo rijder na vervanging koppeling het risico dat er borgboutje los komt. Of zou het toch zo kunnen zijn dat vos Volvo een fout heeft gemaakt en het borgboutje met onvoldoende kracht heeft vastgezet waardoor het langzaam toch is los gekomen. Helaas heb ik veel schade, hopelijk komt Volvo nog ergens met een oplossing.
DEMO V 90 opgehaald voor vervoer van gasten verder mooi en imposant..de moeite waard
4 maanden langer aan het wachten op de levering van de nieuwe auto die in Augustus 2021 is besteld. Jammer genoeg is besloten dat de C40 en de CX40 single engine voorrang krijgt op de twin engine. Ik vind dit niet correct en slordig. En nog steeds heb ik geen leverdatum....vandaar die ene ster.
In 2015 is mij bij Volvo Harderwijk een schadevrije Volvo verkocht, waarin op dat moment 20.000 km door een medewerker was gereden. Toen ik diezelfde auto laatst in wilde ruilen “ontdekten” ze de lakschade en wilden die in mindering brengen op de waarde. Maar ik heb die schade niet gemaakt!! Ook verzekerden ze me dat herstellen zeker €1000 zou kosten en als ik het zelf zou laten doen nog meer. Bij een erkend schadebedrijf wist men mij te vertellen dat de lakschade het gevolg was van fout spuitwerk en dat het €770 inclusief kostte. Dus: pas op als je bij Volvo Harderwijk een tweede hands auto koopt! Ik heb door deze onbetrouwbare manier van omgaan met mij als klant na een kleine 40 jaar Volvo rijden voor een ander merk gekozen!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid