facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VoluitZijn

VoluitZijn

Info

Psycholoog en energetisch therapeut in Best (NB)
Van hoofd naar hart, intuïtief en down to earth – op weg naar innerlijke rust en ruimte. Leer grenzen te verleggen om voluit te leven.
Individuele trajecten, groepstrajecten en online trainingen.

Geschiedenis

Leef voluit - individuele trajecten, groepstrajecten en online trainingen.
Als life changing psycholoog en energetisch therapeut wijs ik je intuïtief en down to earth de weg. Ik leer grenzen te verleggen om voluit te leven.
Cijfer je jezelf weg? Verlang je ernaar om je dagelijkse sleur te doorbreken en om voluit voor je droomwensen te gaan?
In de begeleidingstrajecten sta jij op de eerste plaats!

"Leef Voluit - 5 sleutels om vol energie en passie te leven"
Het boek is een praktische gids die je de weg wijst om je droomwensen te realiseren.
Download gratis deel 1 op: https://jasminvogeley.nl/gratis/gratis-e-book/



"Jezelf kwijt of vastgelopen?Opgeleid tot psycholoog en energetisch lichaamstherapeut wijs ik je intuïtief en down to earth de weg als jij vastgelopen bent. Ik breng je bij jezelf – van hoofd naar hart – vol acceptatie en zonder rem. Bij mij ben je welkom zoals je bent, kwetsbaar en sterk. Ik houd je een spiegel voor en help je jouw verborgen innerlijke schatten te ontdekken. Ik daag je uit grenzen te verleggen op weg naar een voluit leven!"
Adres: De Ronde 15, 5683 CZ Best
Telefoonnummer: 06-17643346
Stad: Best
Route: De Ronde 15
Postcode: 5683 CZ



op zoek naar gerelateerd: Relatietherapie Best
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk Glansreijk Praktijk Glansreijk 32 meter Praktijk Glansreijk ondersteunt huisartsen energiek en bevlogen te blijven en zo burn...
YouPro YouPro 32 meter YouPro staat klaar voor Young Professionals, zowel particulier als zakelijk, zodat zi...
Glansreijk Studenten Glansreijk Studenten 32 meter Coaching voor studenten met alle uitdagingen die ze tegenkomen
Recensies
Een vriendin vertelde me over Jasmin nadat ik voor de 2de keer in een burn-out terecht was gekomen. Ik liep vast en de depressieve gedachten kwamen om de hoek kijken. Het was nu toch echt nodig om wat meer begeleiding in handen te nemen en eens wat dieper te graven. Jasmin heeft een prettige manier van aanpak. Met haar ruime ervaringen weet ze op een zachte en professionele manier bij de kern van het probleem te komen. Dit gaf voor mij weer een goede en frisse kijk op de toekomst.
Mijn leercoachingstraject bij Jasmin heb ik als zeer prettig en als zeer waardevol ervaren. Jasmin maakt dat je je veilig en gehoord voelt. Voor mij persoonlijk werd het een mooi groeiproces en voor mij als studentcoach een prachtig voorbeeld van een bevlogen en betrokken coach.
Ik ben bij Jasmin terechtgekomen via een advertentie. Ik zat helemaal in de knoop Vanwege een rouwproces ik zag het allemaal niet meer zitten. Na een paar gesprekken wist zij wat er bij mij fout zat zij had naar een paar gesprekken. De juiste snaar te pakken waar zij mij geweldige handvaten voor gegeven heeft. Ik ben dankbaar dat ik jasmin heb leren kennen. Een geweldig mens met veel kunde in haar vak. Nogmaals bedankt Hein verbeek
Jasmin heeft mij uitstekend geholpen om na een burn out mijzelf te hervinden. Hierdoor sta ik meer in mijn kracht en heb ik o.a. een andere invulling gegeven aan mijn carrière waardoor ik nu ook weer plezier heb in mijn werk in de zorg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid