facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voltex Sloepverhuur

Adres: 10 Cromsteven, 4924 CA Drimmelen
Telefoonnummer: +31683184363
Stad: Drimmelen
Route: 10 Cromsteven
Postcode: 4924 CA



op zoek naar gerelateerd: Sloep huren Biesbosch 8 personen, Elektrische sloep huren Biesbosch, Sloepverhuur Biesbosch, Sloep huren Biesbosch 12 personen, Sloep huren Biesbosch Drimmelen, Sloep huren Brabant, Drima Botenverhuur, Sloep huren Den Bosch
Recensies
Het fijn en fluisterstil varen in de Biesbosch met de boten van Voltex.
Vandaag heerlijk gevaren met een fluisterboot van Sloepverhuur. Prachtige sloep die zeer comfortabel was. De mensen van Voltex zijn onwijs aardig en behulpzaam en erg flexibel. Top dag, super product en perfecte service.
Vandaag afgezakt naar de Biesbosch en een sloep gehuurd bij Voltex. Wat een geweldige ervaring om met een elektrische sloep rond te kunnen varen. Ze zijn bijna letterlijk geruisloos. Het ontvangst en de uitleg was top, om dan nog maar te zwijgen over de luxe waarover de sloepen beschikken.
Echt aan te raden,zeer nette mooie en onderhouden sloepen en top service,zeer aangename zaak!
Superfijne bootjes, goede uitleg en vrolijke mensen. Top dag gehad!
Mooi nette electrische sloepen met luxe kussens mooie dag in de Biesbosch gehad .
Heel klantvriendelijk en top service! Onze boot was prachtig! Netjes en heel schoon. We kregen goede uitleg! We huren zeker nog een keer een boot.
Aanrader!! Super vriendelijk ontvangst, goede service en een mooie sloep! Topdag gehad! Volgende keer gaan we zeker weer voor Voltex!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid