facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voltex Sloepverhuur

Voltex Sloepverhuur

Info

Onze 100% elektrische sloepen bieden de stilte en comfort om optimaal te genieten van alles wat de Biesbosch te bieden heeft.

Geschiedenis

Onze 100% elektrische sloepen bieden de stilte en comfort om optimaal te genieten van alles wat de Biesbosch te bieden heeft.



"Voltex Sloepverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van 100% elektrische sloepen in Nationaal Park De Biesbosch. Onze sloepen zijn extra comfortabel door de zachte kussens en fluisterstille motor. Zo komt de prachtige natuur ongestoord aan je voorbij en beleef je de ultieme Biesbosch ervaring."
Adres: Cromsteven 10, 4924 CA Drimmelen
Telefoonnummer: 0683184363
Stad: Drimmelen
Route: Cromsteven 10
Postcode: 4924 CA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Biesbosch-sloepenverhuur Biesbosch-sloepenverhuur 496 meter Pluspunten: - Goed geregeld en aardig personeel - Goede uitleg + route kaart - Goed b...
Bootverhuur Biesbosch Bootverhuur Biesbosch 789 meter Uw boot boeken voor de Biesbosch was nog nooit zo eenvoudig! Kies de boot, de datum e...
Recensies
Al regelmatig een bootje gehuurd om op de Biesbosch te varen, maar Voltex Sloepverhuur is toch wel de beste van alle bedrijven waar ik gehuurd heb. Erg vriendelijk personeel, hele fijne boten en topservice! Vooral ook de heerlijke rust van een elektrische boot is fijn.
Fijne dagtocht gemaakt bij Voltex. Goeie elektrische sloep. In de Biesbosch horen geen uitlaatgassen. Vriendelijk personeel. Goeie parkeerplaats. Kortom, een aanrader!
We konden onze auto dichtbij het opstappunt parkeren. De motorboot was redelijk comfortabel, met dakje en stoelkussens.
Voltex Sloepverhuur Hartelijk dank voor de fantastische dag. We hebben met het hele gezin genoten van het natuurpark Biesbosch. De stille elektrische sloepen zijn een meerwaarde om van de natuur te genieten en dieren te spotten. We konden bij aankomst rekenen op een fijn en sympathiek ontvangst, waar we na een woordje uitleg werden begeleid naar de sloep. De bediening van de sloep is super eenvoudig waardoor onervaren personen er snel mee weg zijn. Ook werd er een gedetailleerd plan van de omgeving meegegeven waardoor je een volledig overzicht hebt van het natuurpark. Het is mogelijk om te picknicken of te zwemmen op één van de vele toffe eilandjes in het natuurpark. Dit was een zeer fijne ervaring. Ben en Tibby
Fijn en vriendelijk personeel. Een super fijne in ons geval elektrische sloep heeft gezorgd voor een perfecte dag varen door de Biesbosch. Voor afvaart krijg je alle instructies incl. vaarkaart mee.
Echt een top dag gehad..en het weer was perfect..en biesbos echt geweldig natuur een aanrader.
Super... genieten in een mooie omgeving zeker de moeite waard om te gaan.. sloep van 10 personen ruim genoeg.. bagage ruimte geen probleem...
Wij zijn zeer enthousiast over de boot van Voltex en met name over de vriendelijkheid en professionaliteit van het Voltex team. Zij doen er alles aan om je ervaring een top-ervaring te maken.,...daar wordt een mens blij van! Top ervaring. Nogmaals dank team Voltex!
Nette boten, met een elektrische motor en kussens op de banken. Wij hadden een 6-persoons boot gehuurd, die is ook echt ruim genoeg voor 6 volwassenen. De boten zijn elektrisch, dat is fijn, want fluisterstil als je dat wilt en krachtig genoeg als dat nodig is. Ook de service tijdens de verhuur was prima.
Sloep voor 6 personen is ruim. Genoeg opbergruimte, een drankhouder voor de kapitein, zachte kussens en rugleuning voor de kapitein. Zeer tevreden en zeker de moeite waard deze sloepen in de Biesbosch te huren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid