facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Volt Bikes

Volt Bikes
Adres: Vang 10a, 4661 TX Halsteren, Nederland
Telefoonnummer: 06 20649737
Staat: Noord-Brabant
District: Bergen op Zoom
Stad: Halsteren
Route: Vang
Huisnummer: 10a
Postcode: 4661 TX


Openingstijden

maandag: 09:30–17:00
dinsdag: 09:30–17:00
woensdag: 09:30–17:00
donderdag: 09:30–17:00
vrijdag: 09:30–17:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Topservice en topkwaliteit! De werknemers van Voltbikes zijn echt betrokken bij je keuze en helpen je letterlijk van A tot Z. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaven advies op maat. Nadat ik uiteindelijk een beslissing had genomen en mijn bestelling had geplaatst, werd de fiets nog geen 24 uur later al geleverd door een vriendelijke bezorger, die zelfs hielp met de laatste afstellingen. De fiets zelf is van uitstekende kwaliteit en rijdt perfect. Ik ben zeer tevreden met mijn keuze voor Voltbikes en kan het iedereen aanraden die op zoek is naar een betrouwbare fiets en geweldige service.
Vorige week kontakt gezocht met Volt Bikes na wat speurwerk op internet. Mede door de goede reviews en duidelijke website bij hun uitgekomen. Kreeg snel reactie van ze op mijn vragen, afgelopen dinsdag naar hun toe gereden om een proefrit te maken op de nieuwe V20 fatbike. Prima fiets en aardige gasten dus voor mij was het niet moeilijk de keuze te maken, ze konden hem snel leveren en zelfs bij mij thuis bezorgen. Al met al heel tevreden, vandaag 12 kilometer gefietst en erg blij met mijn fiets.nOp internet vind je zoveel fatbikes en daardoor is het lastig de juiste zaak te vinden, mijn advies is zoek niet verder maar ga naar Volt Bikes
Heb hier een fatbike gekocht voor mijn zoon. Ben hem gaan halen vanuit België, echt top service. Alles stond netjes klaar volgens de afspraken gemaakt via Whatsapp. Hier krijg je netjes de factuur en garantie. Er zijn veel verkopers waar ik op voorhand al de kriebels van kreeg. Volt Bikes is de moeite om voor op te rijden.
Super aardige verkoper die de moeite neemt iets fatsoenlijk uit te leggen over de Fatbike, en aardige aflever chauffeur bij het afleveren.nNetjes gemonteerd en gratis thuis gebracht als service!nGoede deal gekregen met de v8 max en gratis accessoires.nS,avonds besteld andere dag gemonteerd in huis top service!nVolt Bikes….beter dan al die beunhazen op marktplaats, is het zeker waard iets meer te betalen!nAanrader dus mensen!
Ik heb onlangs een fat bike gekocht bij Volt Bikes in Halsteren en ik ben ontzettend tevreden! Het pand is prachtig en de service is uitmuntend. De medewerkers namen de tijd om me alle benodigde informatie te geven en alles werd duidelijk en geduldig uitgelegd. Mijn nieuwe fat bike rijdt geweldig en ik ben er enorm blij mee. Als je op zoek bent naar een fat bike of andere e-bikes, raad ik Volt Bikes ten zeerste aan. Bedankt mannen van Volt Bikes voor de fantastische service en mijn geweldige nieuwe fat bike!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid