facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Volkswagen Pon Financial Services

Volkswagen Pon Financial Services

Info

Een lange naam, maar om sterke merken kun je niet heen. Zij vormen onze roots en hebben de basis gelegd voor ons brede gamma aan financiële diensten.

Geschiedenis

Een lange naam, maar om sterke merken kun je niet heen. Zij vormen onze roots en hebben de basis gelegd voor het brede gamma aan financiële diensten dat we u kunnen bieden.



"Een lange naam, maar om sterke merken kun je niet heen. Zij vormen onze roots en hebben de basis gelegd voor het brede gamma aan financiële diensten dat we u kunnen bieden."
Adres: Saturnus 1, 3824 ME Amersfoort
Telefoonnummer: (033) 454 9900
Stad: Amersfoort
Route: Saturnus 1
Postcode: 3824 ME


Recensies
Zeer slecht te woord gestaan en heb nog nooit een contract gehad met zo'n slechte voorwaarden. Mijn bus wordt eerder verkocht en er is totaal geen medewerking vanuit volkswagen met de boeterente, ze berekenen de volledige rente van mijn contract ookal neem ik een andere auto op het zelfde contract. Ik moet dan de boete volledig zelf betalen en hopen dat ze het terugbetalen maar dit zal met mijn huidige ervaringen wel weer lang duren zodat ik op mijn geld moet wachten! Doordat de administratie achter loopt ook nog een maand rente extra moeten betalen want ze vergoeden een deel van mijn maandbedrag maar mijn contract loopt wel een maand langer nu. Door een fout van Volkswagen Financial services. Neem nooit een leasecontract bij volkswagen laat je beter door een externe partij adviseren!!
Nooit aan beginnen beste mensen! Het zijn uitbuiters! Zodra er financiële problemen ontstaan waar welke ondernemer mee te maken kan hebben zijn hun vreselijk! Zij schakelen meteen hun partij Firdon in en dreigen direct met inname van het voertuig. Wat je ook doet of zegt, al trek je een kleine achterstand recht dit volk houd nergens rekening mee! Uiteindelijk zit jij met het verlies van een aantal jaar betalen voor een auto dat hun ELK moment terug kunnen laten incasseren! Beste mensen, geen zaken doen met PON!
Het keuzeproces en de opstart van het leasetraject was soepel en prettig. Helaas is hier alles mee gezegd, na 5 maanden eind september 2021 ontstonden er problemen met de rijhulpsystemen van mijn Skoda Kodiaq full option uitgevoerd, dit was een softwareprobleem wat volgens de dealer bij meer auto's speelde maar nog onduidelijk was hoe het kon worden opgelost. Inmiddels zijn we ruim 1,5 jaar verder, wordt je met een smoes naar de garage gestuurd om een stuur te laten vervangen wat besteld moet worden maar in backorder staat en niet geleverd kan worden, het probleem is nog altijd niet opgelost en er wordt 0 meegedacht in oplossing, ontbinden van de overeenkomst kan tegen kosten en alternatieven worden er niet geboden. Met andere woorden zit je vast aan een auto met problemen welke niet kunnen/willen worden opgelost! Facturatie en incasso's lopen natuurlijk soepel als altijd!
Lease auto besteld via de site. Verkeerde auto gekregen. 2 weken heen en weer mailen bleek het fout op de site te zijn en paar keer heen en weer rijden naar de dealer. Kreeg ik 10tje korting per maand en bedankt voor het melden en ze passen de site aan. Blijkt ook dat de CarPlay het draadloos niet doet en dit mijn fout is omdat ik niet goed heb gelezen. Staat nergens dat het draadloos of bekabeld moet werken. Staat alleen dat het er op zit. Krijg ik berichtje ja als je een ander systeem wilt die t wel heeft moet je t maar zelf betalen. Ik dus communiceren met de dealer die zegt dat het niet kan op mijn auto. Naja heb nog bedenktijd dus misschien toch maar bij de concurrent gaan leasen. Echt heel heel heel heel slecht. Laat ik sommige woorden maar besparen.
Ontzettend slechte ervaring met vwpfs, ik ben klant bij hen en betaal alles netjes op tijd. Zelf moet ik overal achter aan gaan. In contract staat opgenomen na 24u recht op vervangend vervoer, toch worden de kosten door belast!! Omdat het vervangend vervoer langer is gebruikt, onmogelijk! Auto was vrijdag 17:00 uur klaar, waardoor ik op dat moment niet in staat was de auto op te halen zat er namelijk 2 uurtjes ver vandaan + de weekend die er tussen is gevallen! Dit is gewoon door belast! Terwijl in het contract staat opgenomen dat we na 24 uur recht is op vervangend vervoer! Nergens staan er verder voorwaarden opgenomen dat er kosten kunnen worden door belast, hier zou je gemakkelijk een juridische procedure van kunnen maken! daarnaast ben ik nu 2 jaar klant en ga ik over op een nieuw contract herinzet dan moet ik alsnog mijn eigen contract opkopen omdat ik mijn auto 1 maand eerder inlever, slaat nergens op! Vwpfs zeker commercieel ingesteld en houd geen rekening met de belangen van hun klanten.
Tot aan het inleveren van de auto waren we best tevreden. Daarna begon het geëmmer. Ten eerste kregen we drie dagen voor de inspectie te horen dat de inspectie niet bij ons thuis zou plaatsvinden, omdat de expert ziek was. Waar ik bang voor was gebeurde ook: er kwamen allerlei zaken op het eindrapport te staan die ik zelf nooit had opgemerkt. Toen ik hierover belde zei een chagrijnige mevrouw dat ik er zelf voor verantwoordelijk ben om bij de keuring aanwezig te zijn. Daarnaast heb ik de auto een aantal dagen voor het einde van het contract ingeleverd. Hiervoor rekenen ze doodleuk €50,-. Ongelooflijk. Nogmaals: tot aan het inleveren was het prima. Wat achterblijft is echter het gevoel dat ze aan het einde nog even proberen wat extra geld uit je zakken te kloppen. En je voelt het aankomen, maar je doet er niets aan.
Wat een top bedrijf. Ze denken mee tijdens het vroegtijdig inleveren van een leaseauto en alles gebeurd volgens de boekjes. Mocht ik ooit weer in de toekomst gaan leasen dan zal ik zeker als eerst naar jullie kijken.
Aanrijding gehad met de bedrijfsauto en gelijk gebeld met de dealer om de situatie van de auto na te laten kijken bij hun schadeherstelafdeling, geen enkel probleem kon gelijk langs komen. Kon voorlopig gewoon door rijden met de auto en dag later is er een rapport opgemaakt van de schade, echter bleek dat het schadeherstelbedrijf niet aangesloten is bij PON en dat ik naar een ander bedrijf moest uitwijken in een andere stad. Deze gebeld en moest een maand wachten om alleen al voor een intake gesprek langs te komen, dan had de auto allang gemaakt geweest. Erg tegenvallend bedrijf die denkt dat de auto van hun is, telefoongesprekken zijn niet professioneel.
Heel slecht service, jij hoor vaak van de klant service dat het is niet hun problemen. Dat verwacht ik niet van een grote bedrijf zoals jullie. Ze doen heel moeilijk als jij de auto wilt overzetten naar ander bedrijf en ze accepteren dat niet . Niet aanraden .
PON nooit meer! Gewoon niet aan beginnen! Sinds 2019 elk maand netjes betaald de termijnen. De laatste termijn en slottermijn zou geïncasseerd worden zonder enkel communicatie. Omdat dit een groot bedrag was, zou ik geld moeten bijstorten op mijn betaalrekening. Door geen communicatie door PON, kost het nu gewoon 2600 euro extra. Zij hebben Fidron ingeschakeld om mijn auto in beslag te nemen en te veilen. Terwijl ik al had betaald voordat zij een dossier hadden aangemaakt. Nu willen ze alsnog naast de slottermijndie al betaald is de extra kosten van 2.600 euro! Heb geen enkele betaling afgelopen 4 jaar gemist, alleen bij het slottermijn mis gegaan vanwege het grote bedrag en geen communicatie vanuit PON. Ik raad iedereen aan om hier niet de financiering onder te brengen!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Volkswagen Pon Financial Services.

Amersfoort financiële dienstverlening

openingstijden, locatie, vervoer. Saturnus 1 amersfoort autodealer kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Volkswagen Pon Financial Services adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Volkswagen Pon Financial Services. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Volkswagen Pon Financial Services delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VWPFS VWPFS 0 meter Super vriendelijk geholpen!
Flexmeester Flexmeester 78 meter Flexmeester is een nieuw en uniek software pakket voor de uitzendbranche dat zich ken...
Profit First Profit First 279 meter Ik heb een onlinetraining gedaan bij Femke. Het fijne is, dat ik gewoon ook weer een ...
Karssen Financieel Karssen Financieel 283 meter professionaliteit, eerlijkheid en beste adviezen. Toppers!
Bluem - FiNBOX Bluem - FiNBOX 290 meter ongevraagd je toch blijven bellen terwijl de boodschap duidelijk is, lijkt me een nie...
Kwaliteit Auto's Kwaliteit Auto's 338 meter Vorige week een auto gekocht voor woon- werkverkeer. Khalid heeft me perfect te woord...
Agile People Agile People 339 meter Professionals in Finance, Banking & Insurance, ICT & Technology
Stam Renault-dealers Stam Renault-dealers 357 meter Auto begin juli besteld en afgelopen vrijdag gekregen, viel gelukkig nog mee wat betr...
Maasbach 4X4 Service Maasbach 4X4 Service 368 meter Goed advies gekregen. Jeep krijgt daar een apk en reparatie aan kachel weerstand en m...
Stern Auto Stern Auto 414 meter Bij deze wil ik verkoper Tom hartelijk danken. Samen met hem hebben wij een hele mooi...
Kreijne Kreijne 471 meter Welkom bij Autobedrijf Kreijne, dealer van Mazda, Suzuki en Mitsubishi. Like onze pag...
Freek Hypotheek Amersfoort Freek Hypotheek Amersfoort 504 meter Freek is een nieuwe hypothecaire dienstverlener die het net even anders doet.
Het Boekhoudparadijs Het Boekhoudparadijs 505 meter Het Boekhoudparadijs. De plek voor kleine en grote ondernemers, die hun boekhouding l...
BMW van Poelgeest. BMW van Poelgeest. 591 meter Mooie autos te koop. Aardige en behulpzame medewerkers.
Lexus-Amersfoort Lexus-Amersfoort 664 meter Gratis Service, onder garantie op een auto van 10 jaar oud en 100.000 km!
SNS Bank Amersfoort SNS Bank Amersfoort 1 km Welkom op de facebook pagina van SNS bank Amersfoort. Hier vind je meer informatie ov...
Hypotheek Visie Amersfoort Hypotheek Visie Amersfoort 1 km Klantvriendelijk, professioneel, goed bereikbaar zowel met vervoer als telefonisch. S...
XRP.nl - XRP Wallet & Payment Processor XRP.nl - XRP Wallet & Payment Processor 3 km XRP Wallet & Payment Processor, a subsidiary of HODL GROUP
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid