facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Volksuniversiteit Nunspeet

Volksuniversiteit Nunspeet

Info

Volksuniversiteit Nunspeet zet zich in om een uitgebreid aanbod aan inspirerende cursussen en workshops te bieden voor iedereen, ongeacht zijn achtergrond.

Geschiedenis

De Volksuniversiteit Nunspeet biedt een uitgebreid en inspirerend cursusaanbod. Al meer dan honderd jaar zorgen de Volksuniversiteiten in Nederland dat iedereen, ongeacht achtergrond, betaalbaar kan leren.

Wij kenmerken ons door klassikale cursussen. De docent staat voor de klas, legt uit en doet voor. Het doel is om samen met anderen op een plezierige manier nieuwe kennis of een nieuwe vaardigheid op te doen.

En belangrijk deel van het aanbod van de Volksuniversiteit Nunspeet bestaat uit taalcursussen, maar u kunt bij ons ook terecht voor een literaire leeskring, kookcursussen, yoga, mindfulness, aquarelleren/acryl schilderen, fotografie, workshops met bloemen of computertrainingen. Kortom, voor elk wat wils.

De Volksuniversiteit is een stichting zonder winstoogmerk die volledig draait op vrijwilligers. Wilt u ons steunen of ons team komen versterken? Neem dan contact op via [email protected] of wordt lid via het aanmeldingsformulier op http://www.vununspeet.nl.

Heeft u vragen over de stichting of over een cursus? E-mail ons via info@vununspeet of bel met onze cursusadministratie via 06-10145344 (van augustus t/m maart, maandag t/m donderdag tussen 18.00 en 20.00 uur)

Adres:
Stad: Nunspeet



op zoek naar gerelateerd: Volksuniversiteit Zwolle, Tekenles Nunspeet, Creatief Nunspeet, Naailes Nunspeet, Veluvine yoga, Spaanse les Nunspeet, Volksuniversiteit Assen, Volksuniversiteit cursussen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Delicio Kookstudio Catering Delicio Kookstudio Catering 473 meter Een hele goede cateraar met een geweldig team. We hebben door Delicio ons bruiloftsfe...
Recensies
De cursussen worden in Veluvine Nunspeet gegeven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid