facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Volkssterrenwacht Philippus Lansbergen & Hans Lipperhey Museum

Volkssterrenwacht Philippus Lansbergen & Hans Lipperhey Museum

Info

Voor iedereen die interesse heeft in sterrenkunde, kosmologie en ruimtevaart is een bezoek aan de sterrenwacht én het Hans Lipperhey Museum een 'must'. Er is altijd wat te beleven en een bezoek is geschikt voor het hele gezin.

Geschiedenis

Philippus Lansbergen is een actieve sterrenwacht die elke vrijdagavond geopend is voor publiek. U kunt altijd laagdrempelige, boeiende lezingen bij ons volgen, die ook geschikt zijn voor kinderen. Bij goed weer kunt u door echte telescopen kijken!

Adres: Helm 3, 4331 CD Middelburg
Telefoonnummer: 0118 - 655540 Altijd netnummer er bij gebruiken
Stad: Middelburg
Route: Helm 3
Postcode: 4331 CD


Recensies
Hele interessante presentatie over de zon en een rondleiding door het museum. Bijna privé-bezoek met enthousiaste en kundige gids. Zeker een aanrader!
Erg goede presentatie over de zon en leuke rondleiding. Goed te volgen, ook voor kinderen.
Enthousiaste mensen. Veel leuke dingen te zien in hun tentoonstellingsruimte.
Zeer goede informatie door vrijwilligers
Erg leuke plek met veel toegankelijke informatie. Wordt met veel liefde gerund door de medewerkers die graag hun uitgebreide kennis met je delen.
Super leuke enthousiaste vrijwilligers
Zeer leerzaam en op een leuke manier een presentatie gehad. Top
Dat er ooit bijna in mijn achtertuin een meteoor is ingeslagen is heel bijzonder...dat en nog veel meer nieuws uit ons universum kun je hier ontdekken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid