facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VolksJunkies

VolksJunkies

Info

Are you addicted to Volkswagen? So are we!
Follow VolksJunkies for daily VW's!

Adres:
Stad: Doorn


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ikbespaaropmijn autokosten.nl Ikbespaaropmijn autokosten.nl 2 km Op het platform Ikbespaaropmijnautokosten.nl komen consumenten en leveranciers die pr...
Autoschade Boswijk Autoschade Boswijk 3 km Net bedrijf, met direct antwoord wat het kost. Top service
Recensies
Mooi gebouw met één fijne sfeer, goede bediening, in een mooie omgeving
Leuke plek voor een feestje. Vriendelijk en behulpzaam personeel en lekker eten en drinken. In de winter wat fris, maar in de zomer een prima plek.
Prachtig gelegen, wat een rust en ruimte. Zeer goed verzorgde lunch, vriendelijk personeel en een informele sfeer. Goed toeven
Prachtig gebouw op mooi landgoed
Erg fijne plek om te lunchen of te relaxen met een lekkere cocktail en lekkere borrelhappen. Zeer ruim opgezet terras. Het is nog in pop up vorm maar hopenlijk gaan ze hier mee verder. Bestellen en betalen doe je via een app en dat werkt perfect en snel. Als je iets wil bestellen hoef je niet op iemand van de bediening te wachten dus dat gaat lekker vlot. Er is een groot springkussen voor de kids dus die vermaken zich wel. Erg fijne en attente mensen in de bediening dus al met al een aanrader.
Prachtige plek voor een feestje
Wat een fantastische lokatie voor een trouwfeest. Onze vrienden genoten hier hun huwelijksvoltrekking, middagmaaltijd en een uitgebreide barbeque. Een mooie dag in een droom-setting. Hertjes nabij, grote omliggende velden, vijver en het stralend witte gebouw. Onvergetelijk!
Zeer mooie locatie gelegen in een prachtig bosgebied. De service is uitstekend en het eten is erg goed en met zorg bereid. Er is genoeg ruimte om te vergaderen en alles is aanwezig zoals een beamer, wifi, koffie, thee en fruit.
Een schitterende locatie met uiterst prettig personeel. Wij hebben er naar volle tevredenheid een training gevolgd. Ook een prachtig landgoed om over te wandelen. Bedankt voor de service!
Sfeervolle locatie. Heel mooi gelegen. Voor trainingssessies en feesten. Goed gefaciliteerd. Voor onze intensieve coachtraining afleiding door drukte van andere groepen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid