facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Volendammer Vishandel

Adres: Wilhelminaplantsoen 26 , Diemen 1111 CL, NL
Stad: Diemen
Route: Wilhelminaplantsoen 26
Postcode: 1111 CL



op zoek naar gerelateerd: Lucky's Vispaleis
Recensies
Altijd heerlijke vis hier gehaald. Kibbeling en lekkerbekjes zijn van kabbeljauw. Vis wordt ter plekke gebakken. Mijn zoon en ik zijn gek op de gebakken mosselen daar. Verder een ruime keus in vissoorten zowel vers als gebakken/gerookt of wat dan ook. Ook heerlijke kant en klare maaltijden. Vriendelijk personeel. Is hij goedkoop? Nee. Maar voor kwaliteit mag betaald worden en dan doe ik dat ook.
Pluspunt: Lekkere haring Minpunt: erg chagrijnige meid achter de kassa.
kibbeling kneiter zout. weliswaar vers en goed gebakken maar man man man wat zout. jammer want ik er voor 14 euries aan kibbeling gekocht.
Gastvrij en open nodigt de winkel zijn klanten uit. De ruime glazen vitrine biedt een grote keuze aan heerlijke vis en visgerechten. Vlot en vriendelijk personeel geven advies en zorgen dat u geniet van een heerlijke maaltijd.
Hier moet je zeker geen vis/kibbeling halen! ze stoppen meer frituurvet in de kibbeling waardoor de kibbeling zwaarder wordt zodat zij meer profijt maken en jij minder kibbeling hebt. Tevens is het vis veel te vettig. Eerste en laatste keer dat ik hier eet. Ook totaal NIET klantvriendelijk.
Het ziet er aan de buitenkant mooi uit. Maar geen verse kibbeling. Diepvries product in oude olie. Jammer. Onpersoonlijke bediening. Broodje paling op een droog broodje en duur. En zo kan ik nog wel doorgaan.
Hors d’oeuvres besteld voor 6 personen samen met schotel gebakken kibbeling, gamba’s, mosselen etc. Alles zag er super uit en smaakte geweldig !
Laatst weer een heerlijk harinkje gegeten bij deze vishandel. En de kibbeling en hom en kuit was ook heerlijk. Top mensen vriendelijke bediening.
Kom er al jaren. Altijd prima haring. Vrijdag half zes ff haring happen. Speciaal omgereden. Haring was al schoongemaakt maar oke. Meisje achter toonbank pakt haring komt er andere collega roepend van daar ligt er nog een hoor, wijzend op een kartonnetje met een aangesneden haring. Nou sorry, maar hoelang ligt die vis er? Zijn de uien er af geschraapt. Heeft een klant hem al in handen gehad. Ik pas. Zonde maar dat flik je je klanten toch niet. Bah.
Iemand schrijf.. Uiterlijk vriendelijk personeel?? Ik heb nog nooit zo een shagerijnige groep mensen in een winkel meegemaakt.. Ik woon bijna een jaar in Diemen en haalde daar eerst wel eens en ben zo onrespectvol aangesproken daar keer op keer dat ik weiger om daar nog wat te halen en de halve buurt is het daarmee eens! Waar ik woon dus...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid