facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VOL marketing

VOL marketing

Info

Marketing en communicatie adviesbureau voor kleine ondernemingen en startende ondernemers.

Geschiedenis

Helpt bedrijven te groeien door marketing en communicatie effectiever in te zetten. Het opfrissen of maken van een website, het maken en opzetten van een marketingplan, ontwikkelen van communicatiemiddelen. Wij zijn uw rechterhand op het gebied van marketing en communicatie.



"VOL marketing regelt de marketing voor MKB ondernemers die willen groeien. Wij nemen zaken uit handen, zodat jij je bezig kunt houden met andere zaken.De beste start is een goed plan, met heldere doelstellingen zodat de richting duidelijk is. Vervolgens gaan we op weg om die doelen te bereiken.Zo schrijven we teksten voor websites, persberichten of artikelen, verzorgen we jouw complete sociale media, maken nieuwsbrieven, beheren van je website, regelen allerlei grafisch ontwerp voor je, laten video's of animaties maken, etc.Uiteraard zorgen we ervoor dat het doel niet uit het oog wordt verloren en helpen we je op de juiste weg te blijven door rapportage en regelmatig overleg."
Adres: Jachtsloot 37, 4273 XE Hank, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31624770720
Stad: Hank
Route: Jachtsloot 37
Postcode: 4273 XE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AvW metaal AvW metaal 603 meter Iemand die met z'n hart dingen maakt, sympathieke vent!
Recensies
Marc heeft mij heel veel goede ideeën gegeven voor mijn website, FB en Insta en mij een flink eind op weg geholpen. Betrokken en kundig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid