facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voiceland

Voiceland

Info

Voiceland richt zich op stemacteurs. Wij bieden studioruimte aan en een online platform waar stemacteurs aan opdrachten kunnen komen.

Adres: Kleine Tocht 7B, 1507CB Zaandam
Telefoonnummer: 0757991000
Stad: Zaandam
Route: Kleine Tocht 7B
Postcode: 1507CB


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Music Experience Music Experience 3 km Music Experience Entertainment Buro Wij zijn een professionele opname studio in Noo...
Recensies
Mooie samenwerking gehad met de heren van Voiceland. Duidelijke communicatie, haalbare deadlines en veel waardering gekregen. Ze hebben verstand van zaken, zijn transparant in hun werkwijze en nemen de samenwerking met freelancers serieus. Dit maakt dat ik absoluut vaker wil samenwerken met Voiceland. Als je op zoek bent naar een leuke, creatieve samenwerking met een studio, is Voiceland het adres!
Wat een fijne club! Sinds September werk ik samen met Voiceland, een no nonsense stemmenbureau opgezet door twee ondernemers, Ryan en Tim. Erg prettig samenwerken, kunnen snel schakelen en denken met je mee als het gaat om type opnamen, tone of voice en planning,. Als flexibele stem is dat heel fijn! Aanrader dus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid