facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voice to Voice

Voice to Voice

Info

Voice to Voice is een professioneel bureau voor business to business telemarketing, sales training en telefoonservice. www.voicetovoice.nl

Geschiedenis

Wij zorgen voor een goed gevulde salesagenda, trainen u ter voorbereiding op het gesprek en nemen de telefoon aan als u onderweg bent voor die afspraak. Zeer diverse activiteiten die allemaal bijdragen aan uw commerciële succes.

Onze ambitie is om fantastische en langdurige klant–bedrijfsrelaties (op) te bouwen voor ondernemingen in de B2B door echte, goede en leuke memorabele gesprekken.

Wij verbinden met charme, zorgen voor daadwerkelijk bereik en bereikbaarheid en zijn daarmee kwalitatief de beste in de branche van rechtstreekse bedrijfscontacten. Ondernemingen schakelen ons in omdat ze daadwerkelijk resultaat willen, maar ook omdat ze plezier hebben in de samenwerking. Geen snelle jongens, wel frisse topmeiden!

Adres: Vuurtorenweg 17 E, 8531 HJ Lemmer
Telefoonnummer: 088 844 0844
Stad: Lemmer
Route: Vuurtorenweg 17 E
Postcode: 8531 HJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Klantenservice outsourcen, Klantenservice uitbesteden
Recensies
Professioneel, flexibel en zeer prettig om mee samen te werken. Het is DE uitkomst voor bedrijven die leads willen binnen halen, maar daar zelf weinig of geen tijd voor hebben. Daarnaast is een telefoongesprek voeren, die een klant als prettig ervaart een 'vak' apart. Ze zijn zo goed, de klant merk niet eens dat hij een medewerkers van VoiceToVoice aan de telefoon heeft.
Sinds een jaar werken wij met Voice to Voice samen. Onze extra "collega's" vangen de eerste lijn telefoon op van onze webshop en helpen de klanten en webshopbezoekers uitstekend. Naast hun klantvriendelijkheid nemen zij ook de nodige initiatieven om de klanten en onszelf zo goed mogelijk te helpen.
Zojuist bij Myler trainingen gehad van Voice to Voice. Leuke trainingen, op maat gemaakt voor verschillende afdelingen binnen onze organisatie. Het heeft ons geholpen om zelfverzekerd onze dienstverlening te kunnen verkopen aan onze klanten.
VTV is voor ons de ultieme oplossing. We zijn altijd bereikbaar, onze klanten worden professioneel te woord gestaan en bij commerciële acties worden onze agenda's vol gepland met kwalitatief goede afspraken. Zowel voor telefoonservice als telemarketing 5 sterren wat ons betreft. W.Pim Eijkelenboom, commercieel directeur Transitium Groep
Onze klanten geven regelmatig complimenten over "onze medewerkers" ; het team van de telefoonservice van Voice to Voice. Top dienst terwijl we zelf volop in actie kunnen!
Professioneel team! Zeer tevreden! Het team van Voice to Voice geeft onze klanten het gevoel dat ze iemand van onze organisatie hebben gesproken, heel fijn! Op deze manier blijven we altijd bereikbaar voor onze klanten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid