facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vogelzang Uw Elektro Specialist

Vogelzang Uw Elektro Specialist

Info

Vogelzang Elektro Specialist is al meer dan 80 jaar het vertrouwde adres voor Audio/TV, Witgoed.

Adres: Torenlaan 12, 9531 JJ Borger, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0599-234214
Stad: Borger
Route: Torenlaan 12
Postcode: 9531 JJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Personeel kan niet normaal rijden in hun bedrijfsbus. Rijd mensen van de scooter. En dat om 8 uur savonds.
Net een nieuwe wasmachine gekocht Bas is een fijne kerel kun je heel goed kopen
Kleine, maar degelijke zaak waar alles te verkrijgen is op witgoed- gebied en geluid. Hulpvaardige eigenaar. Vandaag dringend hulp nodig bij opzoeken IP-adres van telefoon voor ons bedrijf. Direct bereid mee te denken en ondertussen bellen zij diverse bedrijven. Uiteindelijk dankzij personeel fa. Vogelzang de juiste persoon bereikt die direct storing verholpen heeft. Vogelang verdient een zeer dikke pluim!!!
Ik heb hier in 2008 een Digitenne Antenne besteld de eigenaar zij dat hij zou bellen zodra de antenne binnen was. Het is inmiddels 2018 10 jaar later en nog steeds niets gehoord erg slecht, en dat is 1. Familie van mij had de afstandsbediening kapot, er was drinken overheen gegaan. Ze gingen vervolgens naar vogelzang om hem te laten maken. Ee eigenaar zij dat hij hem ging maken. Ze hoorden er niets meer van 2 weken later gingen ze naar vogelzang om te kijken hoe het er voor stond. Ze vroegen waar de afstandsbediening was. De eigenaar ging achter kijken en tot hun verbazing lag de afstandsbediening op de toonbank op de zelfde plek als waar de eigenaar hem 2 weken eerder had neergelegd. Er was dus in die 2 weken niets aan de afstandsbediening gebeurd erg slecht . KORTOM DOE U ZELF EEN PLEZIER EN GA NOOIT NAAR VOGELZANG DIT BESPAART U EEN HOOP STRESS EN MOEITE.
Ik woon in Assen maar bestel hier graag mijn wasmachine en vaatwasser omdat ik netjes en prettig geholpen word. Hier weet men nog wat service is, Echt een aanrader !!
Ik moest voor mijn ouders een wasmachine regelen, smorgens gebeld en smiddags kreeg ik al een foto dat hij al was geplaatst Echt goede service!!
Personeel rijd asociaal in hun werk bus.
Zeer vriendelijk adviserende service. Altyd bereid te helpen. Gaat mee met de prijs van de concurrentie en maakt voor u een aanbod.
Goede service. Goede Philips oordopjes. Goedeoplaad kabel voor laptops
Zeer slechte ervaring, werkende televisie reparen voor 250 euro, wat een kwestie van instellingen is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid