facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vogelsafari.nl

Vogelsafari.nl

Info

Natuurbeleving met korte reizen 3-4 dagen naar Oost Spanje/ Valencia. Kraanvogels, roofvogels en watervogels (Ebro delta, Albufera de Valencia

Geschiedenis

Een gids opent nieuwe vergezichten. Ik zie vogels kijken als onderdeel van natuurbeleving. Ik zal u niet van hot naar her slepen voor een indrukwekkende waarnemingslijst. Sinds mijn jonge jaren is vogels kijken mijn hobby en reizen mijn tweede natuur. Na 75 landen te hebben bezocht als diplomaat, NGO-directeur en consultant heb ik van vogels kijken mijn werk gemaakt. Ik wil u graag zorgeloos en vakkundig begeleiden naar de mooiste vogelgebieden en laten genieten van de natuur. We verblijven in rustieke hotels en eten in authentieke restaurants in leuke dorpen en stadjes op het platteland. Ik reis met u mee vanuit Nederland zodat u van begin tot einde op mij kan rekenen. Door mijn talenkennis (6 talen) kan ik voor spontane verzoeken ter plaatse gemakkelijk een oplossing vinden.
Mijn tweede vaderland is Spanje. Ik kom daar al sinds mijn vroege jeugd. Ik zal u meenemen naar het binnenland en de kustgebieden om samen met u vogels te kijken. U zult grote vogels kunnen zien als Kraanvogels, Grote Trap en Vale Gier maar ook de kustvogels (meeuwensoorten en stormvogels) en de typische zangvogels. De gebieden concentreren zich rond Valencia (luchthaven) waarna we naar gebieden gaan zoals de Ebro-delta, de Laguna de Gallocanta (Teruel provincie-kraanvogels!), de hoogvlakte rond Petrola (Grote Trap, Kalanderleeuwerik) en de Albufeira de Valencia (witkopeend).

Lang weekend (4-dagen) met vanaf prijzen tussen 450-650 Euro inclusief gids vliegreis (alleen handbagage), hotel, alle maaltijden en vervoer voor groepen van 2-8 personen.

Adres: Burg De Kempenaerstraat 32, 2252 VM Voorschoten
Telefoonnummer: + 31637324444
Stad: Voorschoten
Route: Burg De Kempenaerstraat 32
Postcode: 2252 VM


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid