facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vogels Machinale Houtbewerking & Timmerwerk

Vogels Machinale Houtbewerking & Timmerwerk

Info

Welkom op de facebookpagina van Vogels Machinale Houtbewerking & Timmerwerk
Wij zijn KOMO en
FSC® gecertificeerd.

Geschiedenis

Vogels Machinale Houtbewerking & Timmerwerk BV is een bedrijf gespecialiseerd in het maken van hardhouten kozijnen, ramen en deuren. Maar ook voor trappen, luiken, balkons, lichtstraten, interieur timmerwerk en het leveren van hout en plaatmateriaal bent u bij ons aan het juiste adres. Na jaren hard werken aan onze producten en het hoog houden van onze kwaliteit zijn wij erin geslaagd om onze kozijnen KOMO en FSC® gecertificeerd te krijgen. Ondanks de crisis zijn wij blijven investeren in ons bedrijf dit heeft er voor gezorgd dat wij momenteel beschikken over een hyper modern machinepark waarmee wij klaar zijn voor de toekomst. Het blijven verbeteren van het productieproces, het nakomen van de gemaakte afspraken en het leveren van producten met een hoge kwaliteit heeft er voor gezorgd dat wij ook een partij zijn geworden voor de grotere aannemers en bouwbedrijven. Met als resultaat dat wij reeds enkele mooie projecten gegund hebben gekregen. Ook in het maken van kozijnen voor monumentale panden zijn wij gespecialiseerd. Zoals de kozijnen met het stopverf profiel en het duivenjager profiel. Wij werken voor bedrijven en particulieren.

Adres: Trasweg 15, 5712 BB Someren-Eind
Telefoonnummer: 0493688925
Stad: Someren-Eind
Route: Trasweg 15
Postcode: 5712 BB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DenoClean DenoClean 389 meter Heel goed geïnformeerd, nette prijs een aanrader!
Slegers Twins interieur Slegers Twins interieur 750 meter Top kwaliteit en kennis
Mark van de Voort Bouw- & timmerwerken Mark van de Voort Bouw- & timmerwerken 755 meter Bouw- en timmerwerken
Henri Claassen gebruikte en nieuwe b keus sandwichpanelen Henri Claassen gebruikte en nieuwe b keus sa... 1 km Goed geholpen.vriendelijk.tijd voor goede uitleg.snel geleverd.
Recensies
mijn partner heeft contact met Vogels opgenomen wegens het feit dat een draai/kiepraam bij ons niet meer dicht ging, prettig ze kwamen er direct aan en dat was ook zo. de jongeman heeft ons netjes geholpen en had het probleem er was geen defect maar enkel onhandigheid van ons binnen maximaal 10 seconde opgelost. kosten 50 euro! flabbergasted de man netjes betaald met een naar gevoel. 5-10minuten nadien toch gebeld en aangegeven dat de kosten van €50,- niet helemaal fair voelen voor 10 seconde werk, ik begrijp dat er voorrijkosten zijn. de man gaf aan ``ja hij is met op en neer rijden zeker 20-25 minuten bezig geweest''. dat begrijp ik, maar dan is een bedrag van 100-125 euro per uur natuurlijk al helemaal bizar. ja ik betaal graag wat ik moet betalen, ja het was prettig dat ze spoedig kwamen, nee het bedrag voelt niet gerechtvaardigd.
Beste timmerbedrijf wat ken
Arrogant en niet klantvriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid