facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voetzorg Wendy

Voetzorg Wendy

Info

Voetzorg Wendy geeft professionele aandacht aan uw voeten.
Heeft u last van voetklachten door likdoorns, kloven overmatig eelt of een ingroeiende nagel? Na een professionele behandeling voelen uw voeten weer zacht aan.

Adres: Suze Groenewegstraat 96, 1442 NK Purmer, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31658798245
Stad: Purmer
Route: Suze Groenewegstraat 96
Postcode: 1442 NK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hairstyle By Elena Hairstyle By Elena 1 km i offer hairdressing service
Recensies
Ik was gisteren bij Wendy voor een voetreflex behandeling. De behandeling gaf mij een diepe ontspanning, ik voelde mij compleet 1 worden met de ruimte en mijn voeten tintelen helemaal van de stromende energie na de behandeling. Wendy is erg professioneel, fijn en warm persoonlijkheid.
De behandeling werd met liefde van het vak gedaan,en goede adviezen gegeven zijn door mij zeer gewaardeerd. Ik kan weer lange wandelingen maken en mijn voeten zien er weer prachtig uit.
Zeer vriendelijke dame die haar vak goed verstaat. Duidelijke en heldere uitleg over de behandeling, zodat je je helemaal er aan over kunt geven. Mijn voeten worden zwaar belast, maar na deze behandeling kunnen ze weer de wereld aan. Ik kom zeker terug.
Professioneel, vakvrouw en geweldig resultaat!!
Een fijne behandeling met een heerlijke voetreflexmassage na. Voelt als herboren! En de nacht erna heerlijk diep geslapen, wat bij mij niet vaak voorkomt. Ik kom zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid