facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voetbalvereniging SVW'27

Voetbalvereniging SVW'27
Adres: Parklaan 3, 1701 GS Heerhugowaard, Nederland
Telefoonnummer: 072 571 0882
Staat: Noord-Holland
District: Heerhugowaard
Stad: Heerhugowaard
Route: Parklaan
Huisnummer: 3
Postcode: 1701 GS


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Leuke voetbal vereniging. Mijn zoontje voetbalt hier met veel plezier. Hoop van z'n klasgenootjes ook.
Afgelopen weekend uit, kelderklasse bij SVW’27. Wedstrijd werd helaas afgelast ondanks het prachtige weer. Oftewel, klassieke competitievervalsing weer. Dat zie ik zo nu en dan binnen de lagere regionen van het amateurvoetbal wel vaker terugkomen.nDesondanks toch even langs geweest om de kantine te bekijken en het eten te proeven.nIk heb een broodje bal gehakt, patatje oorlog, en nog een frikandel geprobeerd. Die laatste was ietsjes te gaar en minder sappig daardoor. De rest in was prima. Kantinepersoneel ook top overigens!nVervolgens ben ik nog naar de kleedkamers gegaan en heb even gecheckt of dat allemaal in orde was. Opzich wel. Likje verf alleen kan geen kwaad.nLeuke gezellige club, redelijk eten. Ik wilde 4 sterren geven, maar de competitievervalsing maakt toch dat ik er 3 van maak.
Deze club laat meerdere spelers van het 1e elftal bij het 5e ! elftal invallen om ze kampioen te maken tegen een concurrent. Een heel sportieve vereniging dus. Hulde voor deze prachtige club die sportiviteit hoog in het vaandel heeft.
Het ziet er goed uit
Fijn walkingvoetbaltoernooi gehad van wv vereniging HeerhugowaardnWij van Hollandia hebben een leuke dag gehad
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid