facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voetbalvereniging Heino

Adres: 10 Stations Weg, 8141 SC Heino, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31572392033
Stad: Heino
Route: 10 Stations Weg
Postcode: 8141 SC



op zoek naar gerelateerd: Vv Heino programma, Teamindeling vv Heino, VV Heino 2, Bestuur vv Heino, Facebook VV Heino, Vv Heino kantinedienst, Vv Heino Rohda, Heino eerste klasse E
Recensies
Mooie sjaaltjes. Lekker bier! Goeie sfeer.
Een plaatselijke voetbal vereniging in een pittoreske stad onder de rook van Zwolle die vierde klasse speelt
Een prachtige dorpsvereniging die sportiviteit en gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan met een mooi tenue, schitterend sportpark en fraai logo.
Prima ontvangst, een fijne wedstrijd mogen leiden voor de bekercompetitie. Mooi complex, enig minpuntje dat in de scheidsrechter kleedkamer s1 geen raam open kan ivm Corona.
Kan beter je word nooit eerlijk verdeeld van 1st klasse word je zo gedumpd bij de 4de klasse. Veel vriendjes politiek zo jammer.
Super leuke voetbalclub die echt betrokken zijn bij en met hun spelers, leden en trainers! En het leukste is dat ze regelmatig leuke team activiteiten-en extra trainingsdagen organiseren voor zowel de jongere spelers als voor de jeugd spelers.
Sfeervol clubhuis met goeie koffie!
Leuke gastvrije club. Sportcomplex ligt er ontzettend netjes bij. Lekker dorps karakter, dus veel vrijwilligers en saamhorigheid. De grootste club van het dorp.
Mooie vereniging goede locatie
Vanmorgen bij de wedstrijd van mijn kleinzoon Silvan geweest. Prachtige wedstrijd op een heel mooi veld .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid