facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voetbalvereniging Assendelft

Voetbalvereniging Assendelft
Adres: Dorpsstraat 253b, 1566 BA Assendelft, Nederland
Telefoonnummer: 075 687 1814
Staat: Noord-Holland
District: Zaanstad
Stad: Assendelft
Route: Dorpsstraat
Huisnummer: 253b
Postcode: 1566 BA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
vv Assendelft vv Assendelft 5 meter Leuke voetbalclub zelf vroeger gevoetbald.
Vrouwen Voetbal Assendelft Vrouwen Voetbal Assendelft 97 meter Leuke voetbalclub zelf vroeger gevoetbald.
Tennisvereniging Assendelft Tennisvereniging Assendelft 334 meter Mooie banen, fijne mensen.
AV Lycurgus AV Lycurgus 3 km Schitterende atletiekbaan in Assendelft.
AV Lycurgus AV Lycurgus 3 km Mooie plek voor indoor wedstrijden.
K.V. Furore K.V. Furore 3 km Heel mooi complex. Veel plezier ermee. De gemeente Lelyatad zou ons daar ook blij me...
BSC Cromtigers BSC Cromtigers 3 km De enige plaats waar stelen en slaan is toegestaan
Judoschool Cees Hoebeke Judoschool Cees Hoebeke 3 km De officiële Facebook Pagina van Judoschool Cees Hoebeke. Wij verzorgen judolessen i...
Melinda Moves Melinda Moves 4 km Fijne lessen. Goede begeleiding.
Him Yoo Sool Him Yoo Sool 4 km Taekwon-do Vereniging Him Yoo Sool is gevestigd in zowel Assendelft als Krommenie. Ie...
LIS - les in salsa LIS - les in salsa 4 km Een prachtige dansschool met een knusse uitstraling, een goede vloer en voldoende par...
Recensies
Lekker in de natuur. Dorpsgevoel. Maar toch moderne cafe gebouw en ruim voldoende velden. Gezellig. Enigzins weinig parkeerplaatsen.
Een voetbalvereniging behoort een plaats te zijn waar men veilig en sportief bezig moet kunnen zijn waar bij de rol van de scheidsrechter belangrijk is om het spel eerlijk te laten verlopen. Geen van deze drie elementen kan door deze vereniging waar worden waargemaakt. Scheidsrechter, met clubkleding, super partijdig en onkundig en geeft een penalty tegen ons die alleen hij zag. Daarnaast zijn twee van onze spelers uit het veld getrapt waar niet tegen opgetreden werd, natrappen werd niet gezien. De spelers, gesteund door de scheidsrechter, lopen constant uit te dagen waardoor de wedstrijd eindigde in een ordinaire vechtpartij, om je dood te schamen. Een veilige, sportieve en eerlijke sportomgeving kan niet worden waargemaakt door deze voetbalvereniging. Verschrikkelijke vereniging, wij gaan hier ook nooit meer naar toe.
We hadden een belangrijke wedstrijd voor het kampioenschap maar dat heeft de scheidsrechter verkloot.nnDeze vent snapte er niks van wij scoren terwijl er niet gevlagt word keurt hij het buitenspel, verder snapt de man niks van de regels tegenstander gooit zijn handen voor het gezicht in de 16 m bal komt erop maar nee hoor geen hands. Verder laat hij langer spelen als ze achterstaan en eerder stoppen als ze voor staan en als laatste komt hij niet verder dan de middencirkel.nnTegenstanders waren wel sportief en mooie Velden vandaar 2 sterren maar deze kleine dikke mogool met bakkenbaarden moeten ze onmiddellijk zijn scheidsrechters recht afnemen.
Mooi complex.nnNegatieve ervaringnScheidsrechter vond het nodig om na een overtreding een jongen van 7 jaar uit het veld te sturen.nnDe scheidrechter had ook een gesprekje met het spelertje van de tegenpartij te kunnen hebben.nMaar hij werd uitgesloten van de wedstrijd.nnBelachelijke beslissing.nIk hoop de beste man nooit meer een jeugdwedstrijd fluit.
Dit is een hele mooie club. Klein, maar fijn. Een prachtige tribune bij het hoofdveld en een ruime, schone kantine. Vriendelijke mensen. Echt top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid