facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voetbal Academie 4 You

Voetbal Academie 4 You

Info

VoetbalAcademie4You is een organisatie die voor jeugdvoetballers en keepers die graag iets extra willen. zodat hij/zij zich nog meer kunnen ontwikkelen.

Geschiedenis

Heb jij altijd al gedroomd van een traptechniek als Cristiano Ronaldo ? Of de sublieme passing van Lionel Messi ? En dit alles bereiken met de meest professionele oefenvormen tegen de laagste prijs? Dan ben je bij Voetbalacademie 4 You aan het juiste adres!
We zitten op de botreep 21 te hoogvliet

Voetbalacademie 4 You brengt de voetbalopleiding waar jij altijd al van gedroomd hebt dichterbij dan ooit! Aan de hand van professionele oefenvormen helpen onze gediplomeerde trainers kinderen van 4 t/m 12 jaar bij het bijschaven van hun techniek. En dit alles uiteraard gepaard met het voetbalplezier, wat vanzelfsprekend voorop staat!

Meld je nu aan!
Benieuwd geworden naar ons aanbod? Deelname aan de trainingen van onze voetbalacademie
Meld je nu aan door het inschrijfformulier in te vullen. VOL=VOL!

Voetbalacademie 4 You is meer dan voetbal
Voetbal verbindt ons, voetbal brengt ons plezier. Toch is dit niet voor ieder kind ter wereld even vanzelfsprekend. Vandaar dat wij bovendien aandacht besteden aan het voetbalplezier van minder bedeelde kinderen op deze aardbol. Zo leveren wij van Voetbalacademie 4 You een bijdrage aan projecten in Suriname, waarbij we proberen ook de armere kinderen uit dit deel van de wereld een kans te bieden om te kunnen sporten. In de toekomst zullen wij ook hen voetbaltrainingen gaan aanbieden, zodat ook zij het plezier van onze oefenvormen kunnen ervaren!


Adres: Botreep 21 HOOGVLIET, 3192 PC HOOGVLIET Hoogvliet (stadsdeel)
Stad: Hoogvliet
Route: Botreep 21 HOOGVLIET
Postcode: 3192 PC HOOGVLIET


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
D4 Dance D4 Dance 830 meter www.d4dance.net
PBC Boomgaardshoek PBC Boomgaardshoek 835 meter PBC Boomgaardshoek, de badmintonvereniging van Hoogvliet!
SVZ Senioren Vereniging Zalmplaat SVZ Senioren Vereniging Zalmplaat 975 meter Leuke vereniging voor oudere doelgroep met een hoop activiteiten o.a, Bridgen, Lokere...
Fitland Fitland 2 km Leuk om fit te blijven! Geen 5 sterren omdat veel druk is door fysiotherapie behandel...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid