facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voet-specialist

Voet-specialist

Info

Robin Captijn is paramedisch Voetspecialist. Hij maakt gebruik van het zelfhersteld vermogen van de voeten zelf. Geen gebruik van zolen en dergelijke.

Geschiedenis

Heel veel lichamelijk klachten ontstaan vanuit de voeten. Het gebruik van de inleg, orthopedisch zooltjes zijn uiteindelijk allemaal symptoom bestrijders. Wij zorgen dat er d.m.v. actieve voetbewegingen weer natuurlijk voetbogen en soepelheid in de voeten terug komt. Je voelt je hierdoor weer gedragen letterlijk en figuurlijk. De therapie kan ervoor zorgen dat platvoeten, doorgezakte voeten, zenuw inklemming, hielspoor, hallux valgus, achillespees ontstekingen enz. Wanneer u zelf wilt investeren dan kunt van al deze klachten herstellen. Niet alleen de voeten zijn hierin belangrijk. De psoas spieren kunnen ook voor de nodige lichamelijk en geestelijke klachten zorgen.



"De Voetspecialist bied met twee voeten.werk trajecten een oplossing bij de meest uiteenlopende voetklachten. Wanneer uw voeten stijf aanvoelen of steunzolen pijn blijven geven, geven uw orthopedische schoenen niet het gewenste resultaat. Wij benaderen voetklachten op een hele andere en unieke manier. Jij gaat zelf aan de slag."
Adres: Noordeinde 189, 2371CS Roelofarendsveen
Telefoonnummer: 0629115498
Stad: Roelofarendsveen
Route: Noordeinde 189
Postcode: 2371CS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 13:00 - 18:15
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oefentherapie Mensendieck Kaag en Braassem Oefentherapie Mensendieck Kaag en Braassem 1 km Als ervaren oefentherapeuten helpen wij klachten weg te nemen! Specifiek aandachtsgeb...
Recensies
Joyce is zorgvuldig, weet waar ze over praat en is tegelijkertijd lekker pragmatisch. En haar ondersteuning in woord en daad, vinden mijn voeten en benen ook nog eens fijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid