facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voelkracht - holistische massage & bewustwording

Voelkracht - holistische massage & bewustwording

Info

Praktijk voor integrale massage en bewustwording in Zwolle.

Geschiedenis

Over integrale massage
Als mens heb we veel aan ons hoofd. Vaak vergeten we daardoor te voelen. De signalen die ons lichaam geeft merken we gewoonweg niet op. Maar van bijvoorbeeld spanning kunnen we klachten krijgen of zelfs ziek worden. Met integrale massage nodig ik je uit om opnieuw in contact te komen met je lichaam en gevoel en zo de natuurlijke balans te herstellen.

Ik kijk op een holistische manier naar het leven en gezondheid en heb aandacht voor de mens als geheel, niet enkel voor de lichamelijke klacht. Want hoewel de massage op fysiek niveau plaatsvindt, raakt ze ook andere lagen, bijvoorbeeld de emotionele. Integrale massage is een samenspel tussen mij als masseur en jou als gemasseerde. Tijdens de massage nodig ik je uit om contact te maken met de spanningen en klachten in je lichaam en je bewust te worden van gevoelens en gedachten die daarin vast kunnen zitten

Wat kan je verwachten...
Integrale massage gebruikt afwisselend vijf verschillende massagevormen. Ieder met hun eigen toepassing en uitwerking.
Door de technieken te combineren versterken ze de effecten en werken door op de verschillende lagen van het lichaam, zoals de huid, spieren, bindweefsels, zenuwstelsel of gewrichten. Hier vinden we over het algemeen de de spanningen en blokkades.

Klassieke massage
Pulsen
Stretchen
Bindweefselmassage
Energetische massage

Elke sessie begint met een gesprek. Onderwerpen zijn de reden van je komst, verwachtingen, klachten en aandachtspunten. Uiteraard is er tijdens en na de massage alle ruimte om je ervaringen te delen. Hiervoor zal ik je ook uitnodigende vragen stellen.

Effecten integrale massage
Integrale massage is één van de beste investeringen in ‘tijd voor jezelf’ en heeft een helende werking op zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau.

Door integrale massage kan je je ontdoen van onbewuste, verdrongen gedachten en gevoelens die in je lichaam zijn opgeslagen en ervaren we dat je goed bent zoals je bent.

Na een massage zal je merken dat je spieren soepeler worden en de doorbloeding beter. Hier heb je ook lang na de massage profijt van. Je hebt bijvoorbeeld minder last van blessures, stijfheid, gewrichtspijnen of chronische spanningen.
Ook op andere lagen gebeurt er wat met je. Je zou het kunnen ervaren als meer ontspanning, ruimte in je hoofd, meer gevoel van heelheid, nieuwe energie en een groter bewustzijn van je lichaam.

Voor wie
Integrale massage is voor iedereen die door middel van bewustwording wil werken aan klachten die hij ervaart en zichzelf beter wil leren kenen. We kunnen samen werken aan klachten als:
Lichamelijke klachten (onder meer nek, rug, schouder, hoofdpijn)
Stress en vermoeidheidsklachten
Onbalans en onrust
Niet lekker in je vel zitten

Trouwens integrale massage is ook heel fijn als je goed in je vel zit, geen klachten ervaart en bijvoorbeeld nieuwsgierig bent naar wat je lichaam je te vertellen heeft. Welkom!

Adres: Gorterstraat 39, 8044 RC Zwolle
Telefoonnummer: +31641905358
Stad: Zwolle
Route: Gorterstraat 39
Postcode: 8044 RC



op zoek naar gerelateerd: Voelkracht Ouderkerk aan de Amstel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Arjan aan het Rot - sportmassage Arjan aan het Rot - sportmassage 519 meter U ervaart stress op u werk, u heeft last van vermoeide of pijnlijke spieren. Ervaar d...
Maan Babymassage Maan Babymassage 687 meter
Praktijk voor innerlijke balans Praktijk voor innerlijke balans 967 meter Yoga Massage Psychosociale begeleiding
VOETcoach, Praktijk voor Holistische VOETverzorging, Reiki en Massage VOETcoach, Praktijk voor Holistische VOETver... 1 km Holistische VOETverzorging, Reiki en Massage Ria Schuurman - Sterrenkroos 160 - 8043 ...
Refocus Massage Zwolle Refocus Massage Zwolle 2 km Verouderd en stinkend restaurant. Eten is prima
SadarDiri SadarDiri 2 km SadarDiri centrum voor Welzijn, Vitaliteit en Energie in Zwolle is een energiebedrijf...
Wendy's massagepraktijk Zwolle Wendy's massagepraktijk Zwolle 2 km Wendy is een leuke en vriendelijke vrouw! Die haar vak goed verstaat! Het was een gez...
Salon Dagmar Salon Dagmar 2 km Heerlijke gezichtsbehandeling met de Hannah producten.
Moniek Masseert Moniek Masseert 2 km Altijd een fijn onthaal, goede uitleg en massage. Moniek geeft je een prettig gevoel ...
Schoonheidssalon Charon Bakker Schoonheidssalon Charon Bakker 4 km Schoonheidssalon Charon Bakker
DoterraOverijssel DoterraOverijssel 6 km Puur natuur, grootmoeders medicijn kastje. Help je lichaam helen met 100% pure biolog...
Kaya Massages en Coaching Kaya Massages en Coaching 7 km Wil je fantastische massage ontvangen met zeer persoonlijke aandacht is dit in Zwolle...
LenteFit LenteFit 7 km De laatste tijd kies ik voor een shiatsu massage omdat deze een groot effect heeft op...
Stoelmassage Zwolle Stoelmassage Zwolle 8 km Ontspannende stoelmassages voor bedrijven en particulieren.
PURE beauty en relax salon PURE beauty en relax salon 8 km schoonheidssalon en kapsalon, alleen op afspraak!
Schoonheidsinstituut Allure Schoonheidsinstituut Allure 9 km Vandaag nabehandeling gehad na plaatsing permanente eyeliner. Beide keren zeer vriend...
Colette Sertons - Massages in Zwolle Colette Sertons - Massages in Zwolle 10 km Geweldig, na behandeling voel je je helemaal relaxed.
Sauna Swoll Sauna Swoll 11 km Sauna met grote ligweide niet gesproeid met warme weer dus bruin gras, bruine verwelk...
Recensies
Heel fijne, stevige sportmassage gehad. Meriam wist precies de pijnpunten te vinden en op een fijne manier te behandelen. Nu, 1 dag later, zijn de klachten vrijwel helemaal verdwenen. Zeker een aanrader!
In verband met nek/hals klachten bij Meriam geweest. Merkbaar verschil al na eerste behandeling. Vriendelijke ontvangst, ontspannen sfeer, netjes en professioneel. Dus voor herhaling vatbaar, aanrader.
Fijne massage, prettige sfeer. Meriam heeft een aantal knopen in mijn schouders goed aangepakt en uitgelegd hoe ik deze zelf kan masseren. Zeker aan te bevelen!
Fijne massage, alleen jammer dat ik een cadeaubon en geboekt had voor een massage van 45 minuten, maar de massage slechts 30 minuten was.
Fijne massage gehad bij Meriam om de spieren in mijn rug en benen lekker los te maken.
Verouderd en stinkend restaurant. Eten is prima
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid