facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voegt

Voegt

Info

voegT staat voor: Verbinding, Ondersteuning, Enthousiasme, Gezondheid en Thetahealing.

Geschiedenis

Voegt wil graag samen met U werken aan een mooie toekomst!

Wij werken vanuit twee invalshoeken:
Ondersteuning en begeleiding voor Uw unieke kind (vanuit PGB) of Thetahealing voor het hele gezin.
Bij voegT staan Uw wensen centraal. Wat wij belangrijk vinden is dat U zich prettig voelt in Uw eigen leefomgeving.
Uitgaande van Uw eigen kracht komt zowel U als individu, als het gehele gezin een stap vooruit.

Ondersteuning/ begeleiding kind:
Binnen de ambulante jeugdhulpverlening staan de hulpvragen van het kind centraal. De ondersteuning/ begeleiding zal daar op worden afgestemd en vindt plaats in Uw thuissituatie.
Denk daarbij aan het ontlasten van het gezin, sociale activiteiten ondernemen, het aanbrengen van structuur en inzicht krijgen in kwaliteiten of valkuilen.
Er wordt gebruik gemaakt van korte lijnen, zodat U niet volgens het bekende fenomeen ‘van het kastje naar de muur’ gestuurd.

Thetahealing:
Thèta healing of DNA healing, is een effectieve techniek voor het werken met en veranderen van belemmerende overtuigingen en programma's tot op DNA niveau. Een blokkade kan worden omgezet naar een overtuiging die wel bij jou als persoon past.
Deze techniek biedt ondersteuning in de persoonlijke ontwikkeling op zowel emotioneel, fysiek en sociaal gebied. Negatieve overtuigingen of patronen kunnen worden omgezet naar positieve patronen.
Ook kunt U workshops of trainingen volgen gericht op de persoonlijke ontplooiing en vorming. Een andere sterke kant is het aanbieden van readings en eventueel het reinigen van huizen.


Ons motto: Ieder mens mag gezien worden binnen deze maatschappij!

Adres: Dongen
Telefoonnummer: 0623754161
Stad: Dongen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Welzijnspraktijk Leefrijk Welzijnspraktijk Leefrijk 295 meter we willen allemaal graag oud worden, maar ouderdomsverschijnselen hebben we natuurlij...
NSHP Psychotherapy NSHP Psychotherapy 781 meter Het was een kort maar krachtig traject. Ik kwam bij Natatchia met een persoonlijk pro...
De Levensadem Psychosociale hulpverlening De Levensadem Psychosociale hulpverlening 894 meter Een professionele praktijk voor Relatietherapie, individuele Coaching en systeemgeric...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid