facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voedingspraktijk Medemblik

Voedingspraktijk Medemblik

Info

Gewichtsconsulent, voedingsdeskundige, trainer hormoonfactor. Voedingsadvies voor gewichtsverlies en bij gezondheidsklachten. Elk persoon is uniek , je krijgt het advies wat bij jou hulpvraag en situatie past.

Geschiedenis

Welkom op de pagina van Voedingspraktijk Medemblik. Mijn naam is Bianca de Winter-Piekart.

Ik ben altijd al heel geïnteresseerd geweest in voeding en vooral wat het voor je lijf kan doen. Waarom geeft het ene voedingsmiddel je energie en wordt je van het andere juist moe? Waarom wil het afvallen maar niet lukken?

Ik heb daarin een aantal opleidingen en workshops gevolgd, en ben nog steeds aan het bijleren. Het is heel boeiend en in de media krijgt het ook veel aandacht. Iedereen heeft er wel een mening over, maar wat is nu waar?

Wat ik door de jaren heen heb gezien is dat veel mensen ondervoed zijn. Ze zien er wel goed gevoed uit maar krijgen veel te weinig voedingsstoffen binnen waardoor vaak "vage" klachten ontstaan.
Vaak is dit door wat kleine aanpassingen op te lossen., en mensen zijn echt verbaasd hoeveel ze mogen eten.

Ik begeleid mensen bij het afvallen. Daarbij maak ik gebruik van de Puurgezond methode. Puur en onbewerkt eten wat je gewoon bij de supermarkt kunt kopen met lekkere, makkelijke recepten waarvoor je niet uren in de keuken hoeft te staan en waarbij het hele gezin mee kan eten.

Ik ben ook nog Trainer Hormoonfactor. Als het afvallen niet wil lukken of bij gezondheidsklachten als vermoeidheid, darmklachten, huidklachten, hoofdpijn enz is er vaak sprake van een disbalans in de hormoonhuishouding. Ik kan deze disbalans herkennen en dit is vaak met voeding en lifestyle aanpassingen op te lossen.

Iedereen is uniek, dus elk advies is ook uniek en op maat gemaakt.

Wil je meer informatie over wat ik voor je kan betekenen, neem dan contact met mij op. Telefoonnummer 06-28387717


Adres: Vooreiland 9, 1671 HN Medemblik
Telefoonnummer: 06-28387717
Stad: Medemblik
Route: Vooreiland 9
Postcode: 1671 HN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tamara Weel massage en coaching Tamara Weel massage en coaching 781 meter Gecertificeerd stoelmasseur en gewichtsconsulent (in opleiding) voor particulier én b...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid