facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voedingspraktijk Balans

Voedingspraktijk Balans

Info

Voedingspraktijk Balans is het adres voor iedereen die zijn gezondheid & vitaliteit wil verbeteren.



"Hoi ik ben Jacqueline Lammers en woon samen met mijn man en 2 zonen in het prachtige Twentse dorp Haaksbergen. Ik ben bijna mijn hele leven al bezig geweest met mijn gezondheid en gewicht. Ik heb heel veel verschillende diëten gevolgd en weet dan ook heel goed hoe het jojo effect voelt.Het was een hele openbaring en inspireerde mij zo dat ik uiteindelijk de hele opleiding ben gaan volgen tot leefstijlspecialist. Deze fantastische ervaring gunde ik iedereen! In 2017 heb ik zelfs de switch gemaakt van het werken in de verpleging naar mijn eigen voedingspraktijk. Het grappige was dat ik al een paar jaar een diploma gewichtsconsulente onderin de kast had liggen maar er eigenlijk nooit iets mee gedaan had."
Adres: Huusker 30, 7482KA Haaksbergen
Telefoonnummer: +31643053322
Stad: Haaksbergen
Route: Huusker 30
Postcode: 7482KA



op zoek naar gerelateerd: Afvallen Haaksbergen, Jackie Haaksbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LEEF voeding & beweging LEEF voeding & beweging 79 meter Mijn moeder heeft zich al maanden verheugd om mee te doen met het Keer Diabetes Om pr...
Marloes onafhankelijk Cambridge consulent, het 1:1 dieet van Haaksbergen Marloes onafhankelijk Cambridge consulent, h... 1 km Cambridge weight plan is een wetenschappelijk onderbouwd en medisch verantwoord dieet...
La Vie La Vie 1 km Vitaliteit heeft alles te maken met energie, gezondheid, leefstijl en welzijn. Via ze...
Recensies
Ik ben zeer tevreden over de goede begeleiding van Jaqueline. Ik had alles al geprobeerd om af te vallen maar niets werkte voor mij. Samen met Jaqueline ben ik begonnen aan het 3Care programma met een super resultaat, 10 kilo eraf! Het is een leefstijl programma wat erg goed bij mij past. Ik voel me lichamelijk beter zonder kwaaltjes en heb weer volop energie.
Ik ervaar Jacqueline als een kundige en prettige 'partner in crime'. Ze luistert goed en kijkt naar wat bij mij past. In mijn ogen heeft ze een realistische en heldere kijk op duurzaamheid met betrekking tot voeding en gezondheid. Ze is goed bereikbaar voor vragen en staat open voor ideeën en suggesties.
Ik kwam met Jaqueline in contact omdat ik niet lekker in mijn vel zat, hierdoor teveel was aangekomen en daar graag verandering in wilde brengen. Eerst deed ze een gezondheidscheck. Jeetje wat een inzichten! Er was werk aan de winkel. Ik koos ervoor om de c9 te doen om zo mijn lichaam even te resetten en ik viel in die 9 dagen gigantisch veel af5kg ik kreeg ontzettend goede en fijne begeleiding van Jaqueline waardoor het een extra stimulans was. Ik voelde mij na een paar dagen veel fitter, prettiger in mijn lichaam. Zo fijn. Dank je wel lieve Jaqueline voor je geweldige begeleiding.
Jacqueline is een expert in haar vakgebied. Ze kan je precies stap-voor-stap uitleggen wat er specifiek voor jou nodig is, om je ideale gewicht te bereiken. Dus kom het ervaren en zien. En ga naar Jacqueline!
Ik was nieuwsgierig of ik echt in balans ben wat betreft voeding ed, terwijl ik eigenlijk altijd wel gezond eet. Mooie inzichten en advies gekregen in een leuk gesprek, met heldere uitleg en een nuchtere benadering met betrekking tot voeding en supplementen. Een aanrader om dit een keer te laten checken door Jacqueline!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid