facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voedingscoach aan huis

Info

Voedingscoach aan huis is er voor volwassenen met een druk leven om hun eetpatroon op orde te krijgen met gezonde voeding.

Geschiedenis

Voedingscoach aan huis werkt met vrouwen met een druk leven tussen de 35 en 65 jaar die worstelen met hun overgewicht en die dolgraag slank willen zijn.
Wat mij onderscheidt van andere voedingsdeskundigen en gewichtsconsulenten is dat ik op zoek ga naar de duurzame motivatie om van de nieuwe leefstijl een prettige en vanzelfsprekende motivatie te maken.
Ik geloof dat iedereen aan de hand van mijn tips en adviezen een gezond eetpatroon kan ontwikkelen dat bij je past. Waardoor je afvalt en niet meer aankomt.

Voedingscoach aan huis heeft als vestigingsplaats Pijnacker. Woon jij in een straal van 15 km rond om Pijnacker dan kom ik graag bij je thuis. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met mij op. Ik ben bereikbaar via telefoonnummer 06 – 51243301 of [email protected].

Adres: Thurlede 49, 2642 KG Pijnacker
Telefoonnummer: 0651243301
Stad: Pijnacker
Route: Thurlede 49
Postcode: 2642 KG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Way of Life voor Personal Training en Bootcamp The Way of Life voor Personal Training en Bo... 645 meter Ik kan niets anders dan lovend zijn over The Way of Life! Aanradar!!
Smart Balance Cambridge Pijnacker Smart Balance Cambridge Pijnacker 3 km Succesvol en blijvend afslanken via Cambridge Weight Plan
Recensies
Andrea is een vakvrouw met aandacht voor de klant en geeft je daarbij als cadeau dat je je vrijheid behoudt over wat je wel of wat je niet kiest als eten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid