facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vodafone

"Kies je een wat duurdere telefoon, dan wordt die thuisbezorgd. Deze winkel heeft geen waardevolle voorraad.In deze winkel is het enkel mogelijk om met een bankkaart of creditcard te betalen."
Adres: Ginnekenstraat 64 , Breda 4811 JJ, NL
Stad: Breda
Route: Ginnekenstraat 64
Postcode: 4811 JJ



op zoek naar gerelateerd: Vodafone winkel in de buurt, Ziggo Vodafone winkel, Vodafone aanbiedingen, Vodafone winkels dicht, Vodafone openingstijden klantenservice, Vodafone Amsterdam, Vodafone winkel Openingstijden, Vodafone klantenservice
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CeX CeX 410 meter Ik kwam hier altijd met veel plezier kijken of er iets tussen stond, maar sinds dat z...
Breda Communication Center Breda Communication Center 615 meter Prima locatie en prima service. Daniel de beheerder is ook nog eens heel sympathiek.
Recensies
Goed geholpen al zijn de hoesjes blijk nu wel veel duurder dan elders.
Als je een niet te druk tijdstip uitkiest om langs te gaan wordt je snel en vriendelijk geholpen en krijg je er ook nog een bakje koffie bij.
Je hebt online advertentie staan dat je oude telefoon in kan ruilen! Maar kom je naar de winkel toe, kan het op eens niet.
Goede informatie omtrent kosten van bellen en gebeld worden in het buitenland in mijn geval Curaçao. .
Leuke winkel, goed en snel geholpen.
Nette winkel met zeer vriendelijk en bereidwillig personeel. De dame in die ons geholpen heeft,Mandy was erg duidelijk. Ook voor een technische vraag betrok ze er een goed onderlegde collega bij. Verder snel en goed geholpen. Zeer tevreden.
Perfect en snel geholpen
Ontzettend goed geholpen door Rintje. Gelijk open ontvangst. Simwissel binnen een paar minuten voor elkaar. Glaasje water gekregen en snel nog m’n abonnement doorgesproken en goed advies gekregen. Topper!
Snel geholpen. Maar de indeling van de winkel is niet heel ideaal. De ingang met de verschillende trapjes en hoogte verschillen is ook een ramp.
Heel rumoerige winkel, personeel nagenoeg niet te verstaan. Geluid op de achtergrond staat te hard. Onhandig ingedeeld met op- en afstapjes. Je hangt als het ware half aan de balie en half op de trap. Mijn vraag kon niet goed beantwoord worden: of ik de volgende dag even de klantenservice kon bellen??? Terwijl ik speciaal naar de winkel was gereden om goed te woord gestaan te worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid