facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vocking Leverworst

Vocking Leverworst

Info

De échte Utrechtse Vocking leverworst | 100% vrij van kleurstoffen, emulgatoren, stabilisatoren en smaakversterkers | Sinds 1891 | It's Vocking delicious!

Geschiedenis

Wereldberoemd binnen de eigen provinciegrenzen & exclusief landelijk verkrijgbaar



"Sinds 1891 produceren wij volgens traditioneel familierecept de Vocking leverworst. Daarbij grossieren wij in vleeswaren en produceren wij ook artikelen onder private label.Ook kunt u bij ons terecht voor uw barbecue bestelling. Ons BBQ assortiment bestaat uit zowel vlees, vis en vegetarisch.Voor meer informatie over ons bedrijf, zie ons site."
Adres: Grote Wade 37, 3439 NZ Nieuwegein-Zuid, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 0302889803
Stad: Nieuwegein-Zuid
Route: Grote Wade 37
Postcode: 3439 NZ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Broodje Vocking worst, Leverworst bakken, Wat is vockingworst, Recept met leverworst, Broodje leverworst, Hema leverworst, Koolhydraten vockingworst, NASA nummer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lukassen AGF Lukassen AGF 1 km Groothandel in groenten, fruit en exoten.
Recensies
Elke week met boodschappen doen gaan er standaard 2 vocking leverworsten mee naar huis, heerlijk op de boterham of gewoon voor tussendoor. Pak ik een keer mis in de winkel omdat ze uitverkocht zijn rijd ik naar een andere winkel die ze ook verkoopt. Ik kan gewoon niet zonder.
Al jaren eten wij deze worst tijdens onze maandelijkse kaartavond. We zijn eraan gehecht geraakt tijdens onze middelbare schooltijd in de jaren '70, in koffieshop Fokus in Utrecht. Helaas was deze keer de worst niet goed. Gemeld bij Vocking en Paul Vocking nam direct contact op. Het schijnt iets met het productieproces te zijn geweest dat er iets niet goed ging. Paul heeft het mteen voor ons opgelost. Naar volle tevredenheid zodat we met onze maandelijkse traditie voort kunnen gaan. Top !!
De lekkerste worst van Utrecht! Bij ons in huis gaat er iedere week wel eentje doorheen. Je moet even door het uiterlijk heenkijken maar als je het eenmaal geproeft hebt dan besef je dat niet alles wat lekker is mooi hoeft te zijn.
De beste leverworst die er is! Ben er mee opgegroeid en wil beslist niet anders. Ook heerlijk om een paar dikke plakken te bakken in de koekenpan! Ga zo door team Vocking!
Blijft gewoon een heerlijke worst en kan en mag niet ontbreken op elk feestje of gewoon tussendoor. Onze kinderen eten bijna niks anders op brood.
Lekkere worst maar toch zou ik nog eens nadenken over de maat van het gesneden spek. Mag best een stukje groter. Komt de smaak van de worst zeker ten goede
Vocking worst is en blijft geweldig! Ik eet het al van kinds af aan en het blijft heerlijk!
De lekkerste leverworst die er bestaat! Geloof me, als je deze geproefd hebt, wil je never nooit een andere meer!
Vocking lekkere worst de naam zegt het eigenlijk al he
Ja, hier hebben ze Vocking lekkere vlees, en Vocking veel ook! Kwaliteit Vocking vlees!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid