facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vocas Sales & Services

Vocas Sales & Services

Info

Vocas Sales & Services is leverancier, distributeur en importeur van een groot aantal merken audiovisuele apparatuur voor de professionele cameraman/vrouw.



"Vocas offers you Pro A/V sales, services and distribution all under one roof. Our professional and enthusiastic staff knows their stuff."
Adres: Larenseweg 121, 1221 CL Hilversum
Telefoonnummer: +31356233707
Stad: Hilversum
Route: Larenseweg 121
Postcode: 1221 CL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: vocas handles, vocas top handle, vocas store, vocas blackmagic, vocas email, vocas vacature, vocas rig fs7, fofic
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rhapsody High end Audio Sound & Vision Rhapsody High end Audio Sound & Vision 954 meter Rhapsody Sound & Vision
Light Department Hilversum Light Department Hilversum 989 meter Light Department Hilversum is gespecialiseerd in licht- en geluidstechniek, rigging e...
Beter Beeld & Geluid Beter Beeld & Geluid 2 km Bij Beter Beeld en Geluid draait alles om een optimale beleving bij het luisteren naa...
Recensies
De beste winkel voor video en film in Nederland. En, zeker een aanrader voor elke owner-operator. De medewerkers in de winkel zijn extreem vakkundig en meedenkend. De service is top notch. Bij het uitzoeken van een nieuwe rig werden wij uitgebreid geholpen en hebben wij meerdere configuraties uitgeprobeerd tot wij een rig hadden die perfect was voor onze doeleinde. De power in connector van onze monitor was binnen 24 uur gerepareerd en de service bij het kapot gaan van de SDI poort op onze camera was uitstekend.
Ik had mijn camera laten vallen met als gevolg een kapot scherm, de volgende dag kon ik hem al brengen. 2 dagen later heb ik hem weer opgehaald hij was zelfs al eerder klaar. Echt top service!! Het personeel was erg vriendelijk en ik werd snel geholpen. Meer dan tevreden!
Ik snap het niet. Ik bel omdat ik het verkeerde product opgestuurd heb gekregen op vrijdag ochtend. Ook vraag ik een uitgebreide handleiding voor een monitor van €2700,00 die ik twee weken eerder bij ze heb gekocht. Bij sales zeggen ze: ik ga ernaar kijken en kom er bij je op terug. Niks meer gehoord. Maandag maar weer bellen. Vind dit niet oké. Zeg gewoon: stuur het verkeerd verstuurde product terug en we sturen je het goede artikel en hier is de handleiding. Ik vind dit niet klantvriendelijk. Alles naar behoren opgelost uiteindelijk.
Zoals altijd weer snelle, vriendelijke en meedenkende top service!!
Mijn FS7 ii had een defect ND filter, deze is binnen 2 dagen gerepareerd. Wat een top service!
Leuke winkel..... Erg professioneel... Wel voor de high-end gebruikers... Medewerker was vriendelijk en ik ben goed geholpen..
Fijne, snelle en vriendelijke service. Onze camera is weer helemaal gereed voor een nieuw seizoen. Bedankt!
Prachtige showroom. Leuke mensen.
Super vriendelijke hulp waarbij ze geen uitdaging uit de weg gaan.
Goed bedrijf met eerlijke informatie, en ze denken graag met U mee voor een oplossing.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid