facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VoC de Kade

VoC de Kade

Info

Winkel voor Texelse en Wadden producten.
Midden op de Haven van Oudeschild.

Adres:
Telefoonnummer: +31612913677
Stad: Oudeschild


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Kleine Pakhuis Het Kleine Pakhuis 189 meter #HetLekkersteWinkeltjeVanTexel ook in Oudeschild. Wees welkom in de Heemskerckstraat ...
Texels Wonen Texels Wonen 1 km Geweldige mooie en unieke zaak om bijzondere en leuke decoratieve producten voor binn...
Recensies
Eigenaar Paul is een vriendelijke man die je goed kan helpen bij het uitzoeken van de juiste souvenirs. Winkel is mooi opgezet en voorzien van leuke artikelen. Dan is de locatievoorzieningen ook nog een keer uniek zo in de haven. Ga zo door!
Een kleine, gezellige winkel met een groot assortiment souvenirs en hebbedingetjes, van schapenwolcrème tot Texel-t-shirt voor klein en groot, Texels bier, leuke tasjes, schapenvachten, mooie kussens....kortom, te veel om op te noemen! Ik ben vooral dol op de ouderwetse zwart-wit aanzichtkaarten en de uiterst vriendelijke eigenaar!
Plaatste een reactie naar horen zeggen. De reactie van de eigenaar zegt me genoeg om mijn waardering te herzien. Ben er niet binnen geweest maar ziet er leuk uit. De Duitsers die hem afgezaagde spreek ik niet meer.
Vertaald door Google Altijd een bezoekje waard! Mooie Texelse producten tegen goede prijzen. Zeer mooie, hoogwaardige lamsvachten die niet zijn gelooid met kankerverwekkend chroom! De eigenaar is super aardig en vriendelijk! Origineel Immer wieder einen Besuch wert! Tolle Texeler Produkte zu guten Preisen. Sehr schöne hochwertige Lammfelle, die nicht mit krebserregendem Chrom gegerbt wurden! Der Inhaber ist super nett und freundlich!
Vertaald door Google Naast souvenirs zijn er ook heel veel leuke items die alleen op Texel worden gemaakt. Origineel Hier gibt es neben Souvenirs auch jede Menge toller Artikel die so nur auf Texel hergestellt werden.
Vertaald door Google Heerlijke winkel!! Zeer warm en behulpzaam. Origineel Wonderful shop!! Very warm and helpful.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid