facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VNK B.V.

VNK B.V.

Info

Al meer dan zestig jaar zijn wij thuis in kruiden. Wij telen, conserveren, importeren en bewaren alle soorten kruiden die u maar kunt bedenken.

Geschiedenis

Wij telen, oogsten, conserveren, bewaren en importeren kruiden. Daarnaast adviseren en begeleiden wij onze klanten en zijn wij specialist in productinnovatie en kwaliteitsbeheer.

Wij sluiten contracten met telers en leveren de zaden. Onze teeltbegeleiders begeleiden het hele proces. De kruiden worden hierdoor op het juiste moment geoogst en verwerkt. Het verse product wordt direct naar Biddinghuizen vervoerd.

Ons assortiment bestaat uit medicinale en aromatische kruiden. Medicinale kruiden leveren wij vooral aan de farmaceutische industrie, aromatische kruiden gaan vooral naar de voedingsmiddelenindustrie.

Geconserveerde kruiden laten zich over het algemeen goed bewaren. Langdurige opslag vraagt om specifieke maatregelen. Wij bewaren onze kruiden in de juiste opslaglocaties: donker en met een goed klimaat. Wij beschikken over eigen faciliteiten die besmetting door voorraadinsecten voorkomen of bestrijden.

Voor kwaliteit bent u bij ons aan het beste adres. Daar staan wij voor.



"VNK is zestig jaar actief in het inkopen, telen, conserveren en het verkopen van geneeskrachtige en aromatische kruiden. Wij zijn toonaangevend op het gebied van het drogen van bladkruiden en kruidenwortelgewassen. Daarnaast zijn we actief met de inkoop en verkoop van kruiden over de gehele wereld. We zijn bekend door onze uitgebreide kwaliteitsborging en spelen actief in op kennisdeling."
Adres: Loofklapper 25-27, 8256 SL Biddinghuizen
Telefoonnummer: 31321335440
Stad: Biddinghuizen
Route: Loofklapper 25-27
Postcode: 8256 SL



op zoek naar gerelateerd: VNK Biddinghuizen Vacatures, Vereniging Netwerk Kindcentra, Valeriaan teelt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van der Ziel Milieutechniek Van der Ziel Milieutechniek 470 meter Een fantastisch bedrijf, veel vakkundige personeel
Polymess BV Polymess BV 560 meter Vertaald door Google Uitstekende plek om te bezoeken, meneer met wie ik te maken had ...
Wilsor Kunstharsen Wilsor Kunstharsen 608 meter Voor de boot had ik epoxyplamuur gekocht van Wilsor in een winkel. Omdat ik wat vrag...
Recensies
Załadunek z rampy szybko i sprawnie, lekki towar big bag 300 kg Vertaald door Google Snel en efficiënt laden vanaf de laadklep, lichte big bag goederen 300 kg
Super szybko załadowane. Vertaald door Google Supersnel geladen.
Vertaald door Google ik werk daar met Origineel Там работя с
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid