facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VMTA

VMTA

Info

VMTA is een bedrijf dat zich richt op de veiligheid in een bedrijf. VMTA voor uw BHV, EHBO, AED, en maatwerk trainingen, RI&E en ontruimingsplannen.

Geschiedenis

VMTA is een bedrijf dat zich richt op de veiligheid in een bedrijf. VMTA voor uw BHV, EHBO, AED, en maatwerk trainingen, RI&E en ontruimingsplannen.



"Naast het opleiden in BHV, EHBO zijn wij van V.M.T.A dagelijks bezig om de gehele keten van veiligheid te vergroten bij bedrijven. Het opstellen van de verplichte RI&E hoort daar zeker bij. Het schrijven van een bedrijfsnoodplan, en het uitvoeren van veiligheidsmanagement bij bedrijven doen wij veelvuldig. Voor meer informatie kijk op onze website of neem contact op met onze klanten service."
Adres: Meander 19, 9231 DB Surhuisterveen
Telefoonnummer: 0512361228
Stad: Surhuisterveen
Route: Meander 19
Postcode: 9231 DB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Freke's Fysio Surhuisterveen Freke's Fysio Surhuisterveen 364 meter Slecht in hun aan de afspraak houden afspraak in surhuisterveen en ze zit in de hark...
Recensies
Zeer deskundig en met de nodige humor. Keek er eerst tegenop vanwege het droge/saaie imago die BHV cursus heeft maar niets is minder waar. Zeer interessant en veel geleerd. Uiteraard hoop ik dit niet in praktijk te gebruiken maar als het moet, ben ik er klaar voor. Wat bijzonder goed wordt gedaan is de opbouwende feedback van dhr. Visser! Echte aanrader!
Reanimatie cursus en brandbestrijding cursus gehad. Cursusleider, de heer Visser, neemt voor iedere cursist de tijd, beantwoordt al je vragen en blijft positief, ook al gaat er iets fout. Het was een plezierige en leerzame middag.
Mooi bedrijf en kundige mensen. Perfect voorbereide bijscholing Ploegleider BHV/ EHBO. Over all een leerzame ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid