facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vlugfashion

Vlugfashion

Info

Vlugfashion is een kleding winkel in het centrum van Zandvoort, wij verkopen alles op het gebied van mannenmode. Een gezellige winkel voor zowel jong als oud.



"Vlug menswear Zandvoort is al bijna 30 jaar een begrip op het gebied van mannenmode in Zandvoort en omstreken. Door de toeristische ligging weten ook veel mensen buiten Zandvoort de herenmodezaak te vinden en heeft Vlug dan ook een grote diversiteit aan klanten uit het hele land. Vlug menswear is ook geliefd bij de Duitse toerist. De medewerkers zijn dan ook bedreven met de Duitse taal en worden geprezen om hun gastvrijheid. Bij Vlug menswear vind u een grote diversiteit aan mannenmode met name op casual gebied. De winkel heeft een eigen stijl, volgt de mode maar set zijn eigen trends. Zo kreeg Vlug menswear landelijke bekendheid met een speciale eigen lijn circuit en race overhemden en polo's tijdens de Dutch GP in Zandvoort."
Adres: Haltestraat 2a, 2042LM Zandvoort
Telefoonnummer: 023-5719519
Stad: Zandvoort
Route: Haltestraat 2a
Postcode: 2042LM


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beachim Beachim 194 meter Prachtige winterjassen gescoord!
Recensies
Wat een top winkel, super mooi assortiment van exclusieve kwaliteits kleding en accessoires . Zodra je binnen komt voel je een warm welkom door de vader en de zoon die de winkel runnen. Ze helpen je waar nodig met goede adviezen en geven een eerlijke mening. Geheel ongedwongen winkelen met een top service . Een winkel die ik eigenlijk jaren eerder had moeten ontdekken. Wat ook zo fijn is dat ze niet van alles tientallen hebben, zodat het hele dorp in het zelfde loopt. Het enigste minpuntje van deze winkel is dat ze geen vrouwen afdeling hebben. Zou me vrouw ook fijn vinden.
Geweldige pasvorm staat en zit altijd als gegoten perfecte pasform! De mensen die daar aant werk zijn geve je perfect advies over de stijl kleur enz en zijn aardig professioneel en klasse dus, ben al zeg ik het zelf zeer tevreden
Gisterenmiddag leuk en mooi race shirt gekocht. Super geholpen door de lieve winkeldame, echt verstand van haar vak!
Afgelopen tijd meerdere keren wat mogen kopen bij Vlug! Voelt als een voorrecht, want je wordt ontzettend goed en fijn geholpen door de heren Vlug, klant staat centraal! Echt een aanrader voor mooie mannenkleding en accessoires! Helemaal top dat je nu ook online eea kan bestellen!
Prachtige kledingzaak. Hele professionele hulp en zeer vriendelijk.
Top zaak en top personeel! Je wordt er altijd heeeel goed geholpen. Dave is altijd vrolijk en gezellig. Wij komen hier graag.
Leuke winkel met mooie herenmode. Je wordt er ook erg goed geholpen.
Ik heb "moeilijke maten" echter ik slaag hier altijd, mooie aparte overhemden​!
Een goede herenmode zaak waar je goed en op een persoonlijke manier wordt geholpen.
Gastvrij, vriendelijk, en mooie kleding voor een schappelijke prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid