facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vlooienmarkt MFC De Mencke

Vlooienmarkt MFC De Mencke

Info

Sportcentrum De Mencke is een multifunctioneel centrum, waar naast sport ook diverse andere activiteiten kunnen worden georganiseerd

Adres: Sportlaan 4, 9981 JZ Uithuizen
Telefoonnummer: 06-21675776
Stad: Uithuizen
Route: Sportlaan 4
Postcode: 9981 JZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Adieu Eemsmond Adieu Eemsmond 41 meter Sportcentrum MFC De Mencke
Over Huurdersvereniging 'Oet en Thoes' Over Huurdersvereniging 'Oet en Thoes' 293 meter Huurdersvereniging Oet en Thoes is een vereniging voor huurders die in Uithuizen een ...
De Knusse Mus De Knusse Mus 518 meter
Stichting Uithuizer Woningbouw Stichting Uithuizer Woningbouw 609 meter Onvriendelijk, arrogant, komen afspraken niet na. Bellen nooit terug . Al maanden aan...
Stichting Eemsmond Helpt de Polen Stichting Eemsmond Helpt de Polen 1 km Stichting Eemsmond Helpt de Polen! Helpt ú mee?
Recensies
Mooie sporthal, tribunes alleen een beetje gevaarlijk doordat de treden niet allemaal gelijkt zijn.
Ik speel daar voor 4 jaar nu ga ik weg van de club dank je wel voor alles noordpool ufc
Mooie tribune waardoor goed overzicht op de vloer, kantine ook gezellig
Daar elke dinsdag gesport met cosis Klinkhamer en molenerf maar is helaas gestopt had ik heel jammer vind
Mooie plek om elke maandagavond badminton te spelen
Faciliteiten prima, sfeer in de ruimte...nul. Bij welke defensie afdeling hebben ze deze beheerder gevonden. Staat in politie taal iedereen die binnenkomt toe te spreken over schoeisel, tassen die niet mogen naar binnen etc. Lesje in communicatie vaardigheden geen overbodige luxe.
Was leuk. Niet druk maar altijd leuk om even te kijken wat mensen aanbieden. En geweldig als wat je zoekt, daar gewoon staat!!
De zaal is mooi, maar het is te koud in zaal om goed te kunnen turnen. Door de kou ontbreekt het ook aan sfeer. Oproep aan de gemeente en beheerder om eens kritisch te kijken naar de klimaatbeheersing in zaal.
Een hele mooie grote sporthal waar vaak activiteiten te doen zijn. Deze sporthal staat vlak naast mijn oude school waar ik veel geleerd heb.
Leuke hal met veel spullen, toch kunnen er wel wat meer bij. Ook het bestuur is vrij hypocriet op sommige vlakken. Verder erg leuk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid