facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vloettax

Info

Taxibedrijf

Adres: Landbouwkade 9, 8304 AE Emmeloord
Telefoonnummer: 0527616336
Stad: Emmeloord
Route: Landbouwkade 9
Postcode: 8304 AE



op zoek naar gerelateerd: Taxi Portaal, Schiphol taxi Emmeloord, Taxibedrijf Friesland, Taxi bedrijf, Danny van eis, Taxibusje Heerenveen, Taxi Balk, Rolstoelvervoer Leeuwarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DMU Medische Detachering DMU Medische Detachering 689 meter DMU is gespecialiseerd in het bemiddelen van zorgprofessionals in verschillende zorgs...
Taxi Said Taxi Said 809 meter Mijn kennis was radeloos hoe uit Urk te komen na een auto ongeluk. Allerlei taxibedri...
Suplacon Suplacon 1 km Hier wordt alles wat met staal en constructie gemaakt en ontworpen!
Level One Uitzendbureau Level One Uitzendbureau 2 km Een echte wegpiraat!
Recensies
22 juli werd ik opgehaald en netjes bij t juiste adres afgeleverd. Aardige chauffeur lekker gekletst met hem. En ik was er ruim op tijd. 1 uur te vroeg. Maar was niet jullie fout maar van Valys. Terug weg ook een chauffeur. En ook erg aardig. Dus zeer te spreken over jullie service .
Vanmorgen de mindere kant van jullie chauffeur gezien . Terwijl er al 2 auto door rood reden ging de rolstoelbus van jullie hier vrolijk ook achteraan Dit is natuurlijk niet de bedoeling en vooral als taxi die rolstoel vervoer doet en waarvan je mag verwachten dat veiligheid voorop staat. Dit gebeurde Vanmorgen rond half negen op de tussen ring in Almere kenteken Jl_236_G. Mocht ik dit weer zien dan stel ik de gemeente in kennis ,over jullie rijgedrag.
Heel fijn bedrijf met super vriendelijk personeel
Beste chauffeurs van vloettax u als voorbeeld chauffeur zou toch moeten weten hoe u zich in het verkeer hoort te gedragen helaas was dat vandaag niet het geval om maar onnodig te claxonneren er zijn ook beginnende bestuurders op de weg hou daar rekening mee zij moeten het ook leren net als u voor het eerst begon met rijden
Net idiote chauffeur in Lelystad. 70 rijden waar je 50 mag; mij inhalen en dan zo gigantisch snijden dat het op een haar na een botsing was geweest. Ik ben woest!!!! En deze persoon moet mensen veilig vervoeren. Schande!!!!!!!!!
Gewoon de gegevens van mijn moeder niet kunnen vinden zodat ze niet terug kan naar Groningen wat een ballen bedrijf zijn jullie. En nog zeggen dat ze nooit door jullie daar gebracht is.
Ze hebben meerdere keren mijn zoon van 8 door fouten van hunzelf vergeten op te halen van school om naar de bso te brengen waardoor hij dusdanig van slag is geweest en er heeeeel veel last heeft gehad. ONPROFESSIONEEL.
Goede communicatie. Denken Met je mee. Prijs is altijd in overleg. Top service
Betrouwbaar en correct. Een bedrijf gedreven door passie en doorzettingsvermogen. Hier word je als mens behandeld en niet als een pakketje.
Zeer slecht, na vele malen heen en weer mailen een taxi besteld op kerstavond 24 december. Niet gekomen want vergeten in te systeem te zetten !!!! Daar zit je met een dame van 90 jaar die zo graag naar de kerst-mis in de kerk wil gaan, en dan komen ze niet opdagen. Ja mevrouw het staat genoteerd, dus niet !!!! Is het zo moeilijk om een ritje in te boeken??? Professioneel? Dacht t niet Schaam je Vloettax !!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid