facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vloerenhuis Amsterdam

Vloerenhuis Amsterdam

Info

Door ruim 100 jaar lang de kwaliteit voorop te zetten is het Vloerenhuis uitgegroeid tot dé vloerenspecialist van Amsterdam en omstreken.

Geschiedenis

Door ruim 100 jaar lang de kwaliteit voorop te zetten is het Vloerenhuis uitgegroeid tot dé vloerenspecialist van Amsterdam en omstreken. Het Vloerenhuis staat vooral bekend om het leggen van ambachtelijk parket en het renoveren en restaureren hiervan. Behalve ambachtelijk parket legt 't Vloerenhuis ook alle andere parket-, planken-, PVC-, laminaat- en leren vloeren van Alphenberg. Ook kunt u voor het bekleden van u bestaande trap bij het Vloerenhuis terecht en kan het Vloerenhuis voor het onderhoud van uw vloer zorgen. Daarnaast heeft Vloerenhuis een klein assortiment woonaccessoires van HK-Living , By-Boo en Eleonora.

Label

Parket-, planken-, laminaat- en leren vloeren, bekleden van traptreden, schuren en renoveren van parket- en plankenvloeren.

Adres: Paranssusweg 216 , Amsterdam 1076 AV, NL
Telefoonnummer: 020 662 6521
ln.siuhnereolv@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Paranssusweg 216
Postcode: 1076 AV


Openingstijden

Maandag: 13:30-17:30
Dinsdag: 10:00-17:30
Woensdag: 10:00-17:30
Donderdag: 10:00-17:30
Vrijdag: 10:00-17:30
Zaterdag: 10:00-16:00


op zoek naar gerelateerd: vloerenspecialist amsterdam, parketvloer amsterdam, vloeren amsterdam, amsterdams vloerenhuis jan van galenstraat, vloeren jan van galenstraat amsterdam, lamelparket amsterdam, parketvloeren amsterdam, pvc vloer amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SuperTegel SuperTegel 1 km Snel handelen in een mooie showroom waar je ook echt voorbeeldvloeren en wanden kan z...
Uipkes Houten Vloeren Uipkes Houten Vloeren 2 km In Showroom Amsterdam geweest, goed gesprek gehad. Erg handig dat ik borden mee mocht...
Artana Artana 2 km
Ernst Bijl Vloeren Ernst Bijl Vloeren 2 km Had interesse in een vloer en wilde langskomen in de winkel, maar de winkel was dicht...
G-vloeren G-vloeren 2 km Na een fijn gesprek in de showroom in Amsterdam hebben we gekozen voor een PU gietvlo...
Nickel Nickel 2 km Het is werkelijk een A1 locatie, alle bezienswaardigheden van het centrum van Amsterd...
Budget Floorstore Budget Floorstore 3 km Ik ben heel erg tevreden met mijn laminaat van budgetfloor. Ik zou het een ieder 100%...
Peters Woninginrichting Peters Woninginrichting 3 km Heel vakkundig geholpen door Carla Wildeboer in de winkel. Op basis van enkele foto’s...
Design Gietvloer Design Gietvloer 3 km Super tevreden met het eind resultaat 225m2 PU- Gietvloer. In de winkel werd ik uitge...
Harman Tapijt & Vinyl Harman Tapijt & Vinyl 3 km Vaklieden die ook nog eens erg vriendelijk en behulpzaam zijn. Bedankt dat jullie ons...
Mechalux Mechalux 3 km Contact gehad voor de aanschaf van 2 miniload banen. Toen wij de prijzen opgevraagd ...
Recensies
Prima bedrijf met service en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn zeer tevreden over: het contact met de medewerkers plannen van de werkzaamheden uitvoering en terugkoppeling van het werk Een goede en vakbekwame parketlegger heeft onze vloer gelegd!! Prachtig werk. En natuurlijk zijn wij ook blij met de prachtige houten vloer.
Kundig, professioneel en betrouwbaar zijn drie begrippen die absoluut van toepassing zijn op het Het Vloerenhuis. Ouderwetse service en klantgerichtheid. Adequate opvolging van vragen, zowel voor als na het leggen van de vloer. Ik beveel hen dan ook zonder twijfel van harte aan.
Zeer tevreden over het Vloerenhuis! Het Vloerenhuis heeft bij ons op twee etages Bauwerk Eiken in visgraat gelegd. De afwerking van de vloer zoals kitrandjes en randen bij het trappengat en de voordeur zijn zeer netjes. Ook zijn we erg tevreden over de service. Het Vloerenhuis was flexibel in de planning en heeft meegedacht over afhankelijkheden van de keuken, ondervloer en inbouwkast. Wij raden Vloerenhuis zeker aan als je op zoek bent naar een goede kwaliteit houten vloer.
Vanaf het begin tot het einde heeft Het Vloerenhuis ons topkwaliteit geleverd. Zowel qua service, als de kwaliteit van de vloeren als de adviezen die gegeven werden. Er werd pro-actief meegedacht, snel en goed geleverd en achteraf werd een degelijk onderhoudsadvies gegeven. Een flink project was het, maar door Het Vloerenhuis hebben wij vloeren om jarenlang van de genieten!
Na een lekkage met flinke waterschade, heeft het Vloerenhuis Amsterdam mijn vloer gerepareerd d.w.z. opnieuw geëgaliseerd en PVC gelegd. Ik ben ontzettend tevreden. De medewerkers zijn erg klantvriendelijk, communiceren duidelijk, zijn kundig en werken netjes. De nieuwe vloer, plinten en mat zien er super mooi uit, daarnaast is de kwaliteit van materialen ook erg goed.
Het Vloerenhuis heeft in september 2016 een mooie frans-eiken systeem parketvloer in mijn nieuwe appartement gelegd. Het resultaat is geweldig: er is zeer nauwkeurig gewerkt, men is punctueel en ik ontving goede informatie. Ze zijn geen prijsvechters maar vaak is "goedkoop" hier "duurkoop": verschillende appartementen in ons complex hebben problemen ondervonden met een scherp geprijsde legger! Kortom, het Vloerenhuis is van harte aan te bevelen!!!
Wij zijn super tevreden!! Vanaf moment van" binnenstappen" in de winkel fijn gesprek met Michiel tot oplevering. De parketeur Gerbert is echt een vakman!! Geen verassingen tav bijkomende kosten, vooraf was alles helder en duidelijk uitgelegd. Wij kunnen iedereen aanraden om een vloer bij Vloerenhuis te bestellen. Dank jullie wel voor de mooie vloer en goeie service!
Het vloerenhuis onderscheid zich niet alleen door het leveren van klasse producten en verstand van zaken, maar ook door intense betrokkenheid bij de uitvoering. Service van de bovenste plank en een resultaat om jarenlang van te genieten!! Aanrader!!
Vloerenhuis Amsterdam van harte aanbevolen door ons , 2 verdiepingen naar volle tevredenheid gelegd en gerenoveerd , nakomen van afspraken was prima , hulp van vloerenhuis naar verzekeraar zeer profesioneel geregeld .Iedereen die schadeproblemen aan zijn parket of laminaatvloer heeft die door verzekeraar gedekt zijn raden wij aan met het vloerhuis Amsterdam in zee te gaan perfecte afwikkeling. Toppers !!!!
We schrijven 27 juli 2019, de dag van Ajax - PSV om de Johan Cruijff schaal. Na om 13.17 te zijn vertrokken uit Zwolle, kwamen wij ietwat oververhit aan op station Zuid. Wat schetste onze verbazing, niemand had er aan gedacht om de kaartjes te printen, hetgeen benodigd is om toegang te krijgen tot de Johan Cruijff Arena. Vol goede moed togen wij naar Grand Prix Copyrette. Helaas bleek voornoemd etablissement, wegens vakantie, gesloten. Het uitnodigende belendende pand van mijn vloerenhuis nodigde dermate uit dat we naar binnen traden. Eenmaal aangekomen stelden we de onorthodoxe vraag of wij onze kaartjes voor de wedstrijd Ajax - PSV konden printen. De lachende dienstdoende medewerker gaf ons te kennen dat dit geen probleem was. Luttele minuten laten ontvingen wij onze kaarten in kleur ! en gingen wij vol goede moed naar de wedstrijd 2-0 winst. We hebben geen vloer gekocht, maar onze ervaring laat er geen misverstand over bestaan: ook de vloeren van Vloerenhuis zijn top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid