facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vloerenbedrijf Bezema Peize

Vloerenbedrijf Bezema Peize

Info

Vloeren bedrijf Bezema is specialist in het leggen, schuren en renoveren van houten vloeren. Ook laminaat, pvc, traprenovatie. Ook via Whatsapp bereikbaar!

Geschiedenis

Vloerenbedrijf Bezema is al meer dan 10 jaar specialist in het professioneel leggen en renoveren van parket en houten vloeren. We bieden een ruim assortiment vloeren voor elke portemonnee. Wij hebben passie voor vloeren en gaan vakkundig en zorgvuldig te werk. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren welke vloer het beste bij u past.

* Gratis advies aan huis
* Alleen ervaren parketteurs
* Duurzame materialen
* Kennis van alle houtsoorten en legtechnieken
* Ook PVC en Laminaat

* Vloeren voor ieder budget
* Een begrip in Groningen en omstreken
* Snelle levering
* Hulp bij onderhoud
* Ook Traprenovatie!

Adres: Hoofdstraat 56a, 9321 CG Peize
Telefoonnummer: (06) 24 45 70 06
Stad: Peize
Route: Hoofdstraat 56a
Postcode: 9321 CG



op zoek naar gerelateerd: Houten vloeren Groningen, Vloerrenovatie Groningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Make Over Stucwerk Make Over Stucwerk 265 meter Make Over Stucwerk is gespecialiseerd in traditioneel- en decoratief stucwerk, tevens...
Recensies
Wij zijn zeer tevreden over de service en uitgevoerde werk door Vloerenbedrijf Bezema. Wim reageerde snel en adequaat op onze aanvraag en geeft duidelijk advies en denkt met de klant mee. Uiteindelijk de renovatie zelfs nog iets eerder uitgevoerd dan de afgesproken datum. Vloerenbedrijf Bezema kunnen wij echt aanbevelen voor als je je vloer wilt renoveren. Top werk afgeleverd en komen hun afspraken na. Wij zijn heel blij met het resultaat. .
Super service en een uitstekend resultaat. Heb gevraagd om mijn vloer te schuren, kon er tussendoor, erg flexibel en duidelijke communicatie. Top gedaan mannen!
Wim Bezema heeft voor ons een prachtige eikenhouten visgraatvloer geleverd en geplaatst. Vanaf het moment dat we nog in de sloopfase van de woning waren heeft Wim geadviseerd en zich zeer flexibel opgesteld toen de vloer door een gewijzigde planning eerder gelegd moest worden. Ik kan Wim en zijn team zeker aanraden, echte aanpakkers en een top resultaat. Bedankt jongens!
Een vakkundig advies en een perfecte uitvoering staan garant voor een mooi resultaat. Wij hebben onze vaste parketvloer ook eens na waterschade door Bezema laten repareren. Het nieuwe stuk sloot vlekkeloos aan op de bestaande vloer en wij waren zeer tevreden met het resultaat. Kortom een echte aanrader!
We hebben een vloer laten leggen door vloerenbedrijf bezema en zijn er heel te vreden mee. De vloer werd gelegd maar er werd ook goed meegedacht. Er word netjes gewerkt. Betrouwbaar/gastvrij en zeer vriendelijke mensen. Zodra mensen om ons heen een vloer nodig zijn noemen we vaak jullie naam. Top bedrijf!
Onze houten vloer laten schuren en lakken. Vooraf duidelijk advies , overzicht werkzaamheden en tijdsplanning. Het resultaat is verbluffend. Vloer is als nieuw! Vakwerk! Aanrader mocht je twijfelen. Gewoon vloerenbedrijf Bezema bellen. Zul je geen spijt van hebben!!!
Vloerenberdrijf Bezema is een échte professional! Als interieurontwerper van JL Interior Design heb ik diverse projecten met Vloerenbedrijf Bezema aangepakt. Met als eindresultaat mooie kwaliteitsvloeren, zowel nieuw of gerenoveerd!
Prima werk geleverd. We hebben weer een hele mooie vloer. Er werd meegedacht en positief advies gegeven.
Ik ben tevreden over het resultaat van het opknappen van mijn vloer Snel reageren op vraag advies Netjes en vlot werken Net personeel die alles netjes afvoert en netjes achterlaat Kortom ik ben zeer tevreden Ineke
We hebben onze houten vloer opnieuw laten schuren en een nieuw stuk vloer aan het bestaande parket laten leggen door Wim Bezema. Is fantastisch gedaan, we zijn er erg blij mee. Topwerk! En Wim heeft goed meegedacht in het voortraject, en geadviseerd te renoveren. Het nieuwe stuk past naadloos bij de bestaande vloer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid