facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vloerbedekkingwebwinkel.nl

Vloerbedekkingwebwinkel.nl

Info

Snelle levering (3-5 dagen)
Deskundig advies
Perfecte service
Scherpe prijzen
Zeer ruim assortiment

Geschiedenis

Wij zijn gespecialiseerd is in het leveren van eerste klas vloerbedekking voor een zeer goedkoop tarief!

Bekijk op www.vloerbedekkingwebwinkel.nl ons zeer ruime assortiment in laminaat-, marmoleum- en PVC vloeren, tapijt/tapijttegels, vinyl, karpetten, karpetten op maat, speelkleden, deur-, trap- en schoonloopmatten.

Heeft u op onze website uw keuze kunnen maken, maar bent u niet in staat om de vloer zelf te leggen, neem dan gerust contact met ons op. Tegen meerprijs is er de mogelijkheid de vloer door ons te laten leggen.

Wij zijn u graag van dienst!

Bestellingen vanaf € 500,00 worden gratis verzonden.

Bereikbaarheid:

Maandag t/m vrijdag
09:00 tot 18:00 uur

Zaterdag
10:00 tot 13:00 uur





"De voordeligste vloerbedekking online! Vloerbedekkingwebwinkel levert tapijt, tapijttegels, vinyl, pvc, laminaat, marmoleum, natuurtapijt, trapmatten, deurmatten, schoonloopmatten, kunstgras, standaard vloerkleden en vloerkleden op maat. Daarnaast levert Vloerbedekkingwebwinkel ook ondervloeren, profielen, plinten, lijmen, egalisatiematerialen en onderhoudsproducten voor uw vloer. Binnen 3-5 werkdagen bij u aan huis geleverd, verzending binnen Nederland en België is gratis, voor overige landen op aanvraag. Daarnaast is het mogelijk de vloerbedekking vakkundig door ons te laten leggen, hiervoor kunt u gebruik maken van onze zeer voordelige legservice. Wij heten u welkom, online of in onze showroom aan De Amert 418 in Veghel."
Adres: DE Amert 418, 5462GH Veghel
Telefoonnummer: 310413530200
Stad: Veghel
Route: DE Amert 418
Postcode: 5462GH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Raambekledingwebwinkel Raambekledingwebwinkel 0 meter Raambekledingwebwinkel heeft een uitgebreid assortiment raambekleding, gordijnen en z...
Zonnelux Raamdecoratie Zonnelux Raamdecoratie 2 km Pas op met dit ‘bedrijf’! Bestel hier niets. Na een jaar tobben met Zonnelux zijn we ...
Van Den Bogaard Woonprofessionals Van Den Bogaard Woonprofessionals 7 km Alles voor je huis bij Van Den Bogaard in Erp. Voor verf, behang, raamdecoratie, gord...
Recensies
Super goede ervaring! Ze hebben bij ons een prachtige marmoleum vloer gelegd. Zit er strak in. Zijn echte vakmannen. Ook op kantoor zijn ze erg meedenkend en klantgericht.
Gratis staaltjes aan kunnen vragen en daarna vlotte levering, snelle reacties op vragen. Super. En nu een mooi resultaat op de trap. Men zei zelfs dat ik chloor kon knoeien zonder dat t vlekken gaf, en warempel. Dit klopt ook nog. Foto 3 chloor gespoten. Foto 2 de dag erna. Niks op te zien.
Alle vragen/mails werden meteen beantwoord. Gratis staaltjes gekregen van pvc-vloer en ook de levering van de bestelde spullen gegaan zoals gewenst. Na het leggen mag het resultaat er zijn, een prachtige vloer voor een schappelijke prijs.
Goede service, staaltjes gekregen en denken graag met me mee, tevens 3 jaar later ook graag weer vloerdelen besteld medewerkster wilde graag voor ons navragen bij de leverancier of producten nog leverbaar waren en dacht anders graag mee voor een alternatief! Goede prijs en top service! Wij zijn erg tevreden en mochten we weer een klus in huis hebben denken we als eerste aan dit bedrijf voor spullen!
Gisteren vloer geëgaliseerd en vandaag vloer zeer netjes gelegd en ook plinten mooi gemonteerd. We zijn superblij met de nieuwe vloer in het appartement van onze zoon. Aantal weken daarvoor bezoek aan showroom gebracht. Daar werden we op afspraak ontvangen en rustig, duidelijk en vriendelijk geadviseerd. Communicatie verloopt vlot, afspraken worden perfect nagekomen. Hartelijk dank en we zeggen het voort.
Prettige communicatie, vriendelijk en behulpzaam. Snelle levering en scherpste prijs. Topzaak!
Correcte levering, binnen gevraagd tijdsbestek tijdens mijn vakantie. Hulp van transporteur bij het in de lift zetten van de rol vinyl. Nabestelling van lijm voor koudkassen was twee dagen later al geleverd in België. Aanbevolen!
Heel blij met ons vloerkleed,perfect afgewerkt. Zelf afmetingen en vorm aan kunnen geven, snelle levering en erg goed en eerlijk advies. Kortom super blij.
Prima gegaan allemaal. Levering duurde wat langer maar kwam daarna in de afgesproken week. Kleed voldoet aan onze verwachtingen. Netjes verpakt thuis bezorgd.
Hier schrijf ik graag een positieve review voor. Blij verrast met ons ronde tapijt, er is goed rekening gehouden met het patroon en het is mooi gefestonneerd. De levering was ook prima.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid